kecek kecek

sekali sekala ber-kaler pepel ~

 Assalamualaikum cemua !
auucaaakkkkk ??? jumpe kite lagik di eNtry kali nih. hehheee:P
cane life korang ? ya, so far so g0od, mcm ni jek lah ain kat kampus nih. ain yang sedang memegang status 'mahasiswi UUM'ni kan ( aiiceeehhh ), tak sah kalu tak dibekalkan ngan assigment yang melambak-lambak. nak buek mcm mano kan. eden layan jek lah.
untuk hari ni jek, 2 assigment sekaligus kene anta. sentappp mak nak siapkan taw. satu assgment ekonomi, satu lagik asgment LAW. dengan berbekalkan semangat perwira yang waja, ain cekalkan semangat, tabahkan hati nak buat semua2 ni = bluueeekkkk * sape nak muntah sile muntah :D
lagi-lagi, assigment Undang-undang.
sumpah cek bingung plus plus meroyan sekejap coz asek dok ngadap nota yang ain sedap2 potostet kat UUM Library itu. hehehe :P
kome bayangkan ye, dengan takde basic ape2 untuk menjadi seorang lawyer, tetibe kene hamik subjek undang2 undang yang telah termaktub dalam subjek kos. bukan kan menjadik lawyer, menjadi seorang yang loyar buruk voleyy lah ? heeee
sampaikan kadang-kadang cakap ngan kawan-kawan siap kuar 'akta' yang tah ape2 die main sebott.
hape kesss. mahkamah pong tak tau nak putuskan keputusan macam mano. HAHA !


okeyyy. ade dulu penah satu entry, ain tulis pasal kaler kepebretan ain kan ???
ingat lagikk tak ?? ala korangg ni. igt lagik x ENTRY INI ???
haaaa.. igt sudahh ?? bagusss ank mak. heheheee. k, utk pengetahuan uOLs kan, ain mmg suke bebeno ngan kaler HIJAU. so, kalu boleyy, tiap2 hari ain nak pkai bju ke, shawl ke, hndbag ke, sume-sume nak kaler ijau. ngan lipstik2 skali ain igt nak kaler tu. tapi kan ! ape jadi ngan muke ain kalau pkai liptip kaler ijau hekkk ??? jadik mcm binik Dendesor ke hape.. uweeeee
so, dalam hari-hari ain g kelas, ain  selit-selitkan pemakaian baju warna-warni di Aidilfitri. kire mcm tu lah kan. tak lah, same kaler jek utk tiap hari. hihihiiii
dan satu insiden yang tak desengajakan, ain dan kawan-kawan ain, terrr eksiden pakai bju berkaler same untuk hari itu. so, apa lagi, dengan menggunakan kamera digital yang berada di handbag, sepantas kilat kuarkan dan picit klik,klik, tap,tap, taapppp utk snap gambau
sekali sekale berrr kaler pepel, oke jugak wut ??? :))


 Bersame classmate ( Mijan + Mek ) utk odw g clas LAW. * mijan gune profile yg sengall yew bile gamba aku yang terngange kat belakang ko. * saje tanak masok kat blog. heeeee
utk pengetahuan korang, ain juz look simple jek mase g clas. either g mane2 pun. bagi ain, simple itu sudah memadai bagi ain. tak mo lah digelar 'fashionholic' sangat kann. takut mcm jadik badut plakk.. ayat ini, ditujukan khas untuk AIN jekkk taw. sebab, ain tak reti dan tak brape pandai lar sangat nak melawa2 macam gegurl2 yang gojes2 kat luar sane itu. uwweee :D
* pemakaian 'flat' selipar jugak bestt mase kat kampus. sebab senang nak ulang dan alik atau nak ke mana-mana sahaja. PEACE yaw :P


 berposingnes di tangge jugak merupakan stesen kami untuk the next sh0ot :P


 ke-coveran bile depan lensa. HAHA !
saje, ain ngan dak2 ni duduk dengan ayunye. dengan harapan, dapat ngurat abang-abang senior yang dok lalu lalang kat depan kiteowang ni. weeeee :)


 efek sebab tak minom susu Anlene jugak dapat diketahui bile tenguk gambaw ni.
taw SEBAB ape ??!!! Jeng. jeng. Jeng.
sebab ain TERJENGKET-JENGKET lah nak pegang pokok munge yang berkaler pepel jugak nihhh. hahahahha.. kantoi, ain kelihatan fendekss bukan ? weee


 gamba gedix jugak adalah harus yew kawan-kawan dalam koleksi gambar saye ini. hehehee


 this eyes will always staring at u ! BEWARE ! hahahaaaa
hamikk kaw. 
mate ni akan selalu memerhatikan anda, walau ke mana jua anda berada. sebab, semua ini, adalahh
Misterriiiii ~
heeeeee


ha korang ! ni lah classmate ain ! meh ain kenal kan sowang2 meh
duduk yang atas, dari kiri, Ily Diana, Seha, Gbah, Iza, Wani
yang duduk depan plak, dari kiri, Ab, Mek, DAN, opkos lahh, empunya belog ini. ZSDA.heee.
perangai kami gila-gila, tapi kami rasa ini comels. heheheheee
kalu ade yang berkenan, sile tinggalkan komen anda di komen box yew.

ha, cane kalau ain berbaju kurung pepel ? its that ok ? hahha :D
see ya the next entry !
bui ! bui !

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sy zsda.hehehehehehehehehe

Mr.Thinker berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mr.Thinker berkata...

fashionholic. yeah..!! aku berjaya plagiat walaupun suddenly kuar " Tak boley amik lah ! ni ain punye :D " dgn cara ctrl+c and Ctrl . LOL. I like this words. nice short story yo. Got same favourite colour here ha. ROFL. see ya. ^^

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

cik tanpa nama : haiippp . awk nak ape tu. hehehhee:))

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

mr.thinker : hek3.. u pn fashionholic jugak ?? nice. hehheheeee
ooo, nak amik gamba ain ekkk... nehhiii !!!!

mfmh berkata...

sy nak awk la...hehe

Mr.Thinker berkata...

LOL. x fashionholic mcm kamu. aku simple jaa. pakai pagoda ada kocek kt depan lg style kot. bkn nk amek pic. nk curi some words jaa. terjumpa yg menarik. LOL. ^^

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

MFMH : eeelleeehh.. mne buleeyyyy.. mak sy xbg. hahahhaaa

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

MT : haaaiippp !!!! word apa ya tu yg ko gase menarik ? hahahhaaa.. sengaaalll
ye, simple itu lagik better. kan. kan :))

Mr.Thinker berkata...

re-quote: "simple itu sudah memadai bagi a**. tak mo lah digelar 'fashionholic' sangat kann"

Internet lambat, sorry lambat. yaa. simple more better. kan kan kan. ^^

Tanpa Nama berkata...

great..

Mr.Thinker berkata...

soalan: "ha, cane kalau ain berbaju kurung pepel ? its that ok ?"

jawapan: ok sahaja. ^^

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

MT : nape ko suke ayt tu ? hahahhahahaaa...
iya donk. simple2 aje sudaahhh.. comel ape :))

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

ha,tengs 4 the answer ! aku mmg biasa2 saja dng pabila mau ke kelasss :PP

Mr.Thinker berkata...

owh. Sbb ayat tuh simple. got pro, no contra. ask anybody, sure they agree too. LOL. tau, ko mmg biasa2 saja dng pabila mau ke kelasss sbb kelas LAW aku sntiasa masuk awal daripada geng2 ko. ROFL!

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

huahauahuaaa... sebab aku ade clas sebelom clas LAW tu weehh kat dkg1. tu yg slalu dtg lmbt. kiteowg dok jln kaki, terkedek2 g dkg5. tu yg sia amek2 gmba dpn area canselori.. heeee:)
tengs ya 4 agree !!! :PP

Mr.Thinker berkata...

okay. aku ponteng kelas Law hari ni. penat x tdo smalaman buat keje. LOL. ^^!

Catat Ulasan

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .