kecek kecek

tergugat Emosi :(

Assalamualaikum cemuaa..
buat ape tuhh. cane ngan life ? its that ok ? utk UUM student, sapew yg g Konsert Diraja cemalam , agkt kebod cumea skalii ??? hahahhaaa. best x konsert semalam ? :P
meh tunjukk sket


pic from PBS UUM :D
hurmm. sape yg x pegi tu, memang rugi bebeno lahhh. ramai artis yg superb2 datanggg. dan yang semestinya lahhh, mesti lah FAIZAL TAHIR.. hommaaiiGGOODDD. gase melelehh jek bile dengar 'life' die nyanyi. 
oh Pakwe ku, sile sile lah menyanyi macam die ekk... uppsss :))
tapi, mase die nak perform n get ready belakang pentas, sume AJK dah tarik langsir sebab tak bagi public nak nyebok2 kat belakang pentas tu.. hisshhh. dengan ain skali dorang tak bagi. padahal, ain nak tgk monitor Tv belakang tu jekk ( cehhh, tipu2 jek ni. padahal nak 'face to face' dengan admire saye itew'. hik2
jangan marah yew inchik habanggg~
ye, saye tersanggatttt lah meninati si FT itu. suare die, style die. titaaaakkkk ( merOyan seketika ! )


SEE !!!!!
hommaaiiGGOODDD. boleyy berdarah hidung bile tgk die nyanyi ini macam. suare die mmg Superbbb. style die mmg stylo. penangan mate die ? errkk. sebab die pkai spek hitam malam tadik. so,ain tak berape sempat lah nak renong-renong ngan die sampai cair segala bagai. aicecehhh. Cik ain nih menipu bebeno. dah awal2 tadik mention tak dapat jumpe die dekat2 kann. HAHA !
geramm jek bile tak boleyy nak tgk die secare dekat. pasni, nak amek position jadik 'AJK' lah untuk belakang pentas. boleyy snap gamba sampai habes kodak ! hhihiii...gulp ! tapi, zaman sekarang ade lagi ke orang yang pakai camera yang pakai kodak tu ? tak silap Cik Ain, zaman skola DoLu2 ain pakai r. Siap kire, darab, bahagi, tolak campur ngan kawan2, untuk tiap seorang, berape gamba yang boley amek. so, sampai jek turn ain, ain dah siap mekap2 dah untuk snap gamba ain yang 'limited' itew. kalu lebey2, habess plak kodak kan. hihiihi. 
tapi, tu lar,benci jekkk lepas perform, FT tah hilang tah ke mana. huuuu * muncungkan bibir ^.O
tadi terjumpe gambo FT yang boleyyy bt Cik Ain tak boleyy tido malam. klik SINI !


okeyyy. part ni plak sesi menge-syokkan diri pas bermekap-mekap segala bagai.
mOtiff kene tampal 'LUPH' kat mulut tu, sebab ade orang ciom ! hahahahaaa
oiikkkk. mane ade ! 
sebab ain tak pakai liptip lagi lorrr. thats y, ain cover pakai luph2 segala bagai. hahaha. kalu Cik Ain tak tampal luph tu, kompemmmm muke Cik Ain pucaat sangattt. dag segupe ngan Kak Limahh. terpeganjatt jek die bile 'terr tibe' ade orang yang same ngan die kann. hheheee


okeyy. selepas menambah dan mencampur adukkan dengan lip ice plus lipstik Idor, lip gloss Fatin ( jename ape x hengat ), ini lah jadik nyew. before perform, snap gamab yek dulu ea kawan-kawan. nak kurangkan nebes. katenyew lah kannn.. heee
sehari sebelom perform, memang pressure sangat bagi ain. kene tegur, marah ngan instruktur sebab nari tak betol-betul. berape kali asek kuar masok kuar masok dari belakang pentas. gase dah betol dah ain menari. tapi tu lahh kalu pandangan dari 'mereka' yang berrrpengalaman kan. so, ain kene terime. sebab, segala ape yang dorang tegur tu, memang-memang ade kebaikkanyew yang tersendiri. kan. kan ? 
sape setuju, angkat keboddd !!! :P


okeeyyyy.. pic ni, after perform pulakkk ! macam mane bagi korang yang tengok persembahan Bidasari malam tadik ??? Cik Ain menari satu lagu jek. nipu beno lew kan kalu kate Cik ain tak terrrsalah step mase show malam tu ? hehehe.. Yang tang persembahan penutup tu. siap ade kuar-kuar api lagi kan. dengan menatang ape yang meletup lah, itu lah, ini lahhh. summppaaahhh ain terkezzuutt. mmg tak boleyy cover dah mase 'pose' last atas pentas. Brang siapa yang gelakkan ain, siap koraannggg !!! 
( terutama si 'DIA' ituuu !!! ) hisshh. geram mak


after show, macam biase lah kan. ade post mortem. mase dok tengah kumpul-kumpul and pade dorang yang bz kemas2 dewan, ain men-snap snap lah dengan sape2 yang lalu lalang plus plus 'hensem' itu. ahakksss
TADAAA !!! ni lah MC untuk malam itu. yang gegurl tu, mane tahh. ilang mase Cik ain nak snap ngan Couple MC utk malam tu. pape pon, senyum saja bila depan kamera ! :))


kami Angles!!! hahhaaa
ni topi dancer laki yang perform untuk malam tu. jenuhh tunggu sebab lamabat untuk post-mortem, bergambo jek lah kiteowang ! uppsss.



pepagi jek, ayat-ayat Zahir dah boleyyy buat Cik Ain terrcenyum kambengg sowang-sowang ! hhihiiii. tengs yaww. saye pon masih banyak lagi kene blaja dalam bidang tari-menari ini. 

" tegas di padang kawad, lemah gemalai di atas pentas' hhihihiii * tercenyum lagik sowang2 ni :))

sudah ! sudah ! jangan cenyum lagik Cik Ain ! terbakorrr kang skrin lappie ini. hhahahaaa
k, see ya 4 the next entry. pasni, perform untuk Dinner Perwaja plakkk. see ya uOLLss ! :P

bye bye !

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

8 ulasan:

BoLong aNak sempoRna berkata...

tak adil... puan ain jer ker? saya?

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

hek3
die nmpk aku jekkk..
ko takkk. hihihii :P

Tanpa Nama berkata...

hihi..tau x po ain..aku sbnarnya x taw sngat pasal artis nynyi mlm tu skali..amik KAU..FAIZAL TAHIR ADA nyanyi..lagu 'GEMURUH'..I LIKE...Totally.. ; )

pelitta buloh berkata...

dahla..sblem tu aden nyanyi lagu gemuruh...mmang bsmngat lagu tuu..emm x pe la..apapun ain pminat faizal tahir jgak.. ain..-ain, army

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

TN : yezzaaa.. taw xpe kannn !!!!! terrsangattt sodappp lew beliau menyanyi kan. gase nak terkammm jek. hahahah !

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

pelita buloh : ha ah kan ! awk nyanyi lagu tu semalam ! xpe. dpt inspirasi. hihihiiii
caya lahhh :P

LinE PuTih LiNe HiTaM berkata...

aikk... terkejut nyah bile hg comment kat blog..

tangal sendi kus kus..

waooo.. best ade FT.. time hg nari

xde y wat video ka.. meh bagi tgk sat...

hheheh

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

ehek3 ~ sengal betulll..
ye, ade FT. se superbb besttt !

Catat Ulasan

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .