kecek kecek

Kan dah KETAGIH. . .

Assalamualaikum n hye semua. Seriously ! Seriously ! Seriously ain dah lame tak hapdate blog hijau ain ni kan. HAHAHA !
Syukur alhamdulillah, ain diberikan kesempatan dan peluang dari Tuhan untuk masih "bernyawa" hingga ke hari ni. Hari ni, tangan ain gatal nak menari-nari atas kebod dan nak membebel tah pape yang ain suka. Heee.. Lately, kalau korang tengok, kat mane-mane saje, fesyen-fesyen baju n tudung sentiase ade macam cendawan tumbuh lepas hari hujan. Ya, sampai rambang-rmabang segala bagai dan last-last tak tau nak amek yang mane satu. Bukan cakap orang, ni ha, Ain sendiri ni salah satu mangse daripade nak membeli segala itu semuaa.. Argghhh, botak kepala taw kalu kite asek shoping sampai  tak henagt donia :P

Tapi, untuk entry kali ni pulak, yes seriously ain nak cerite sket pasal fenomena THEPOPLOOK.
Surely korang penah dengar kan. Thepoplook tu kire salah satu online shopping. Lebih kurang macam Zawara, Zalora.com, Padieka and macam-macam lagi lah. Kalau korang start membeli, sampai ke sudah korang tak boleh berhenti. Sebabnye, Thepoplook ni suke taw keluarkan dress, tops yang comel2 and sesuai untuk semua gadis, mak, macik n sape2 lah. Lepas tu, dorang akan aplot pic blogger yang comel-comel kalau pakai barang dorang. Meleleeehhhhh.. Tu yg x blh tahan n then beli skali. HAHAHA !

Jom cuci mata <3

FATIN LIYANA

 SHEA RASOL

IRINE NADIA

 HANIS ZALIKHA

 NANA KE TUUU ???
 
Blogger Nur Fatin *dari Singapore taw
So, for those yang dari Singapore tu, boleh taw kalau  nak shopping kat Thepoplook :)



DAN kalau korang nak taw, Thepoplook pon ade buat contest. Dan yang bestnye, hadiah die bagi RM300 credit store. Shopping free .. Bestnyeeee <3




 Penny rainbow memang umph !
Material chiffon memang best, berat, tebal and best kalau pakai
Tak rugi beli :)

 Salah satu item yang paling HOT ni adelah HALEY BLOUSE
korang tengok lah, bile dorang launch baru 10min, semua da SOLD OUT
seriously, memang kejap sangat SOLD OUT macam goreng pisang panas !
*and I'm hunting for this too
ade sape nak letgo tak ? kite nak size s :)

Ini lah koleksi kite. Tak banyak mane pun. Biase2 jek. Tapi tu pun ade yang dah jual/swap ngan dress yang lain. Tak smpat nak snap yang latest punye. heeee

And kalau korang nak "cube" membeli, korang dah kene standby depan PC/lptp/tab/hp seawal jam 10.50pagi. Sebab dorang selalunye akan lauch setiap hari Selasa and Khamis pukul 11pagi.

Pape pun, korang boleh refer sini ek:


Selamat ber-poplook bloggers sekalian <3



SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

1 ulasan:

syita berkata...

Selalu usha nak beli penny tu tapi sold out. huhu

Catat Ulasan

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .