kecek kecek

RNR drive me CRAZY !

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua sekali..
yehuuu.. bertemu kembali kite di dunie blogger ni. Sungguh lame hamba berdiam diri di alam maya blogger ni. Tapi, tu tak bermakne ain dah tak mo berjinak-jinak untuk laman blog ni. Nehi ! Nehi ! ;P

Bukan ape. Ain tak brape nak merajinkan tangan nak menulih belog ijau ain ni. Ain mintak maaf sangat untuk readers (ececehh.. macam ado jek kan ! Perasan ;P )
Sedar tak sedar, ain dah pun masok Semester 6 untuk study ain kat UUM yang terchenta ni. Macam biase lah, nile dah jadi "akak-akak senior" ni, bermacam-macam program nak attend. Program tu lah, ini lah. Kalau boleh, satu tangn ni kerat pegi program ni, satu tangan pegi program satu lagi, kaki sebelah ni pegi program kat sini. kaki satu lagi pegi program kat sane plak. HAHAHA ! ;P
Tup-tup jugak, ain tinggal satu sem jek lagi nak habiskan study. Oh, sungguh tak sabarnyeee.. Bile dah kerje plak, dah pegang duet sendiri. Mate pun dah juling-juling nak beli alat-alat mekap Maybelinne ke, Elianto ke, dan ape-ape lah. Kasut plak tak cukup satu nak borong. Nak kasut flat lah, kasut kaler ijau ke dan paling penting,  kasut heels itu wajib bagi gegurls di luar sane, DAN, Ain akui, ain pun salah satu "pencinte" heels yang mengade-mengade promoter tu promote kat Ain. huh * mengeluh ;(

Dan salah satu kegilaan gegurls dan Ain juga, adalah fenomena MAXI SKIRT RNR COLLECTION !
YES !
tersangat cantik collection dorang dan ain boleh bagi A PLUS PLUS untuk tiap-tiap maxi skirt. 

Jom kite cuci-cuci mate ngan koleksi yang dorang ade.
Duit PTPTN pon dah masok ni kan ;)
 

 Ini adalah salah satu FEBRET Ain !
SERIOUS. Skirt sangat flows and sangat kembang-kembang bile berjalan-jalan di tiup angin
Cantik kan kaler die ;)


 Bile kite tempah bersame kawan-kawan kite pun sangat comel jugaaaa..
Jeles ;(


Skirt HITAM adalah sangat elegent. Itu pun bagi pendapat Ain lah.

Skirt kaler itam ni pun sonangg nak matching kan dengan ape-ape tshirt @ tops @ kemeja @ baju yang berkaler-kaler. Kaler itam ni pun dapat sorok kalau ade kesan kotor yang gatal melekat kat skirt tu. 

Kan ?
Ngeee ;)


Dan ini juga adalah part yang paling ain suke. Cantik menarik tertarik kau memang da bomb !
Ehehheeeee
comel kan mummy die pakai dengan anak die.
Sangat ohsem ;)

 Hijau sememangnya febret @ kegemaran @ kesukaan Ain kalau nak pilih kaler untuk segale barang Ain.
 Tak kire, barang peribadi ke, barang nak adiahkan untuk orang lain ke, Ain totap akan pilih Hijau.
 Kejam tak ! Hhehehee... Untuk hijau ni pun dah buat ain penasaran ! 
Ohh... nak jek borong skirt ni banyak-banyak..
Tapi apa kan dayaaa ;(

Sesi menggedik ;P

Ok. Mase ni ain ade shoot dengan team PHOTOGRAPHER WILAYAH UTARA
 *tu pun kalau tak silap lar kan
dan Ain menggayakan Maxi DRESS dari RNR COLLECTION ni sendiri.
Terase diri ni so girlish dan ....
eeeee, suke betol lah ain dengan collection RNR ni. !
hahhahahaaaaa ;P

OK gurls ! Da puas belom cuci-cuci mate ?
kalau tak, klik link ni, dan survey ape yang patot. Tarikh tempahan dorang tak selalu bukak dan kite kene selaku keep in touch dengan page ni sebab selalu kejap sangat dorang tutup tempahan. Mungkin dah cukup bilangan kuota yang dorang offer. Memang laku macam goreng pisang panasss ;P

K, jumpe di entry yang lain !
See ya uoLs ;)
*bersabar menunggu skirt dari RNR . hewhewhheww ;P

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

Tiada ulasan:

Catat Komen

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .