kecek kecek

Its AYUNAR yo !


Assalamualaikum dan selamat petang semua sekalii ?? Hye readers, hye pacik, hye macik, hye hadik-hadik, hye habang-habang sekalian. Kabare ? ehehheee... Paham tak ? Tu "tanye khabar" dalam bahase jawe. 
Yup, Ain ni jawanaese. Totally and pure JAWA . Orang kate, orang jawe ni comel-comel belake ? Ye ke ?
Meeooowwww ;)

Ok. back to the topic. Perasan tak muke sape yang ain letak kat pic kat atas ni ? Rasenye dah ramai tau kot, sebab kat gambar tu adelah Kak AYUNAR . Yup, die jugak lah yang membawa gelombang, fenomena , ribut petir tentang inner silang-silang ni. Muke-mule, ain macam tak berape berani sgt nak menggayakan inner silang-silang ni sebab tak berape konfiden kan dengan bentuk muka ain yang agak bujur ni ? HOHOHO !
Tapi, lame-kelamaan, style ni makin melethooppp untuk girls yang up-to-date dengan fesyen-fesyen muslimah ni yang sekarang ni makin jadi pojaan hati. Combination colour-colour inner jugak dapat kite tengok kat tutorial yang Kak Ayun buat. Sangat comelss dan curlass uoLs !

Penggayaan inner Ayunar ni sangat ler comel bile gayekan dengan shawl ke, syiria ke atau ape-ape jek yang kalau korang rase seshuaaiii bile nak pakai inner Ayunar ni. Skang ni pun, shawl pun dah menjadi kemestian bagi girls kat luar sane sebagai salah satu koleksi peribadi. Shawl jugak menduduki carta yang paling tertinggi sekali dalm ranking tudung-tudung yang paling popular yang girls sekarang pakai. Cara penggayaan shawl pulak jangan nak cerite lah. Cantik-cantik semua. Molekk bebenau ! Macam-macam jenis shawl kot skang nih. Ternganga aku tengok. Lilit sana lilit sini. . pin sana pin sini. Tapi kena hati, elek dari digelar "fashion disaster" sudaahhh. Am i right ? hewhewhehww ;)


Salah satu inner Ayunar. colour : MAGENTA

Ni adelah salah satu contoh penggayaan inner oleh aku ;)

Ok. Untuk semua perempuan-perempuan yang cantik, comel, cun, gojes di luar sane, korang mesti menghadapai masalah bile nak kluar detink ke, kluar dengan kawan-kawan ke, kluar nak shoot ke, macam eyhh eyhh nak pakai baju ape ni, nak pakai match kan dengan inner and shawl ape ni, eyyhh eyyhhh eyyyhhhh eyhh sana lah, eyhhh sini lah. Banyak benau masalahnye kan ! Aku rasa, aku suggestkan korang pakai inner Ayunar ni sebagai penyelamat korang pada hari tersebut >.<


 Inner ni jugak senang. Tak payah nak gosok berulang-ulang kali. Material kain yang best membuatkan korang cepat dan tangkas nak pegi ke kelas bile dah terlambat bangun. 
Sarungkan dengan syiria, and its done ! ;)


Inner HIJAU ni menjadi pebrett ain sesangaaattt ~~!!!!

Opkos lah hijau ye hadik hadik dan habang-habang. Kod kaler ijau lah yang ain isi dulu mase nak oder inner Ayunar ni. EHheheee ;P


Ni plak contoh penggayaan dari si comel NISA KAY.

Korang boleh terjah dan skodeng-skodeng kat belog die kalau nak tengok cara penggayaan inner dari si cantik ni. Style die pom boleyy kalu jadikan aspirasi ;)


Kaler putih dan merah pulak satu combination yang sangat shuweettt kalau korang nak taw. Skang ni, combination kaler ni banyak orang buat kat wedding-wedding dorang.

Cantik kan ?

Combination kaler yang berwarna-warni di Aidilfirti plak sheshuai untuk photoshoot untuk model yang gojes-gojes tu. Skang ni jugak, combination kalerr yang pelbagai citarasa dan pelbagai warna bukan lagi kelainan bagi muslimah-muslimah yang berani tentang fesyen-fesyen ni. 

Its colour blocking yaw ;)

Penggunaan aksesori yang sheshuaaii jugak boleh buatkan kite jadi comel macam princesss. 
Ahakss ;P


Ok korang. dah decide belom nak beli inner Ayunar ? Komfem korang puas hati dengan inner ni. Servis dorang pon melethoppp. Bile send jek form tu, within 24 hours dorang dah reply form kite tu. Best gila blogspot ni. Macam-macam kaler dorang jual. Barang-barang pun berkualiti. Sesetengah blogspot nampak dalam gambar jek macam cantik, tapi bila dah sampai kuciwa taw ! hihihiii 

Tapi ade kurang di antare korang yang tak berape nak pecaye dengan on-9 shopping ni kan? Yup. Aku juga begitu pada mulanya. Tapi, ni sume atas kehendak masing-masing. Salah satu tips ain men-shopping kan diri kan on9 ni, ain akan search "feedback customer" kat wall ke, kat comment box ke pasal salah satu barang yang dorang pasarkan,.

 Dari situ baru ade kekonfidennan diri bile nak beli barang kat satu-satu on9 shopper ;)


Si cantik Ayunar pun menggayakan inner ni untuk wedding day die. Sangat sheshuaaiii dengan baju die. Yup, ini jugak idea baru untuk bakal-bakal pengantin di luar sana. Tak salah nak cuba style baru untuk hari bersejarah korang. Chilll ;)

Salah satu kaler baru yang di-offer oleh ayunar. Santeekkk sangaattt..
Meleleh bile terjah blog dan fb diee..
Korang tunggu ape lagi.
Jom cuci mate. Bile lagi nak comel macam Ayunar kan !

klik jangan tak klik. Korang boleh emel @ sms @ contact dorang untuk keterangan lanjut

Selamat menjamu mata-mata anda semua. hewhhehww ;)
Salam.

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

Tiada ulasan:

Catat Komen

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .