kecek kecek

Hari-Hari HARI RAYA , SEMESTER RAYA :D

Assalamualaikum .

Hye readers, hye bloggers, n hye ALL. Teramat lame kan ain tak update belog hijau ain ni. Ya, ain hanye manusia biase yang kadang-kadang sibuk dengan hal sendiri yang tah ape-ape tu. Kate nye lar kan, coti-coti sem boley ler nak update entry smpai tak hengat donia tu . Tapi, last-last, brape ketul jek entry yang ain berjaye publishkan. hahhaaaa :D




TAPI, SEBELUM TU :

Rasenye, tak terlambat untuk Ain nak wish, Selamat Hari Raye, Maaf Zahir Batin kat korang sume yang membace belog ain selame ni. Ain hanye manusia kerdil yang terr kompem-kompem lah ade salah n silap kat korang. Waima dalam dunia belog ni, ain ade terr salah silap kate, ter kutuk korang ke, ape ke. Pompuan kan, soh seh soh seh, terr ngumpat jugak. ekekkee..

Mintak mahap dari hujung rambut sampai ke hujung kaki ye kawan.
 Dunia belog ni hanye khayalan 'otak comel' ku ni untuk berkata-kata. uweee :P

Sekarang ahli club umah dah menjadi 6 Orang. dlu 5 saja. Mintak-mintak, tahun depan akan bertambah-tambah lagi. yehaaa.. " Mak shu" wanna be :)



Apepun, saya, Zuraini binti Swarno, dengan penoh rendah diri, menyusun sepuluh jari, memohon ampun dan maaf kepada anda semua. Saya manusia di dalam dunia ini yang tak pernah lari untuk melakukan kesilapan terhadap orang lain.  


OK. 

Skang ni sem baru. Semalam subuh baru sampai Changloon area pukul 530pagi and terpakse nek cab sebab nak masok dalam campus. Suasane pagi yang tenang, tapi keadaan orang-orang sekeliling yang menggerunkan terpakse buat aku balik kampus and pakcik Cab makap RM20 sebab aku sowang jek yang nek. Fine. Disebabkan pepagi aku takde sape-sape, and aku malas nak nyusahkan dorang, last-last aku decide nek cab ngan beg yang bertong-tong besau, kalah owner die. haaaa :P

Cari punye cari bilik, dapat paras bawah. Punye ler terlalu dekat ngan laluan pejalan kaki ni.
 Saje nak buat aku pkai tudung litup even dalam bilik jek. uhuhuu :(


Pejam celik, pejam celik, dah naek Sem 5 aku skang ni. Terasa MASA berlalu dengan sangat  pantas. Siryesly aku tak perasan. Em. Mungkin, aku ni dah tua kot. Tu yang sampai tak perasan . hahhaaa

Smile everyday will make u better for all day longg :))

Jom set otak, refresh the new one, vanish everything yang karat-marat dalam kepale ni sebab nak start study balik. Aku lambat seminggu masok kolej sebab ritu aku balik kampung kat Indon. 

See ya next entry. 
Yuk kite bercerita pasal Indonesia :PP

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

6 ulasan:

nureenina berkata...

selamat hari rayer :)

kamoo comel!

Cik Nut berkata...

ish boodak tiut nie...comel !!

Redha Musa berkata...

ala dh kt U ea ..
xdpt r beraye kt umah ..
huhu ..
mungkin next time ade kan ??
hehe ~!!
=D

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

hye nurennia : camat raye jugak yee :PP

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

hey kak pinat : akk pong comel jugak laahhhh :))

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

adek redha : yup. akk dah balik U dah pn ni.. len kali kite jmpe ek sygsss
:))

Catat Ulasan

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .