kecek kecek

Tutup Mata

 Assalamualaikum semua. Selamat tengah malam jugak. hihii.. 
Yang mane ade kat obersee tu, mungkin sekarng ni waktu pagi-pagi tatkala matahari ngah suam-suam kuku nak terbit tu kann. Mesti korang ngah mengeliat macam baby bangun tido. Gocok-gocok mate sambil bace belog ain nih ek. Time kaseyy sangat ain ucap kan kat korang ! Even tak 'berlambak' komen kat box comment tu, tapi, ain ade jugak dapat 'a private message' yang readers ain comment pasal belog ain yang tak seberape nih..
Time kasih sekali lagi ain ucapkan :))

Pejam celik, pejam celik, kite dah nak masok hari ke-3 bepuase dalam bulan Ramadhan yang mulia ni kan. Brape hari lagi nak raye ? cewaahh. Soklan yang macam tu lah yang merupakan soklan yang wajib bagi ebeLyone yang tak sabar nak raye kan. Kadang-kadang, ain pun ade terpikir jugak, kenape Tuhan sengaja wujudkan satu bulan untuk berpuasa dan satu bulan lagik untuk berhari raya. 
Ce cube uoLs bayang, boley ke untuk tiap-tiap tahun uoLs, boley flow tanpe ade bulan Ramadhan dan bulan Syawal macam nih ?

Mesti bosan jek kan ? sebab everyday semua kerja n tugas kite juz flow as usual. Hurmm.. 

Ce cube bayangkannn ^.o

OK ! Mase tamat ! *Kidding :D

Em, masok hari ke-3 berpuase ni, dah ade ke tu yg dah siap-siap kan baju raye , kasut raye, selendang raye, and sume-sume tu ? 
Kalau dah complete sume, memang caya lah ! 
Tabik spring ain kasi cash untuk sape yang siap sume pakej tu sume ! Huek3 ~

Yuhuuuu.. untuk sekarang ni, Maxi Skirt dah memang menjadik pojaan hati tiap gadis-gadis yang gojes di luar sane tu. Sumpah ain pun terpengaruh same. Comel plus plus ayu lor bile memakainye. Ahaks.
 Ade yang kaler biru lah, ade yang kaler pink lah. Macam-macam ade. Mase nak pilih, kemain  rambang mate. Last-last, ain decide amek kaler itam jek sebab senang nak mix n match.
 N satu lagik kelebihan ain plih kaler itam ni sebab MALAS NAK GOSOK. huahauahaa.. Lagik-lagik lar bile nak g class, bile dah lambat bgn, bukak-bukak jek drower, amek, n teros pkaii. Jalan teros tanpe menoleh ke belakang. Tak payah nak gosok-gosok segala bagai.
 Sonang jekk.. hihhiii :P





"EDISI KAIN KEMBANG-KEMBANG DI TIUP ANGIN"

a Black Maxi Skirt from Nuryfaboutique
Material : Lycra

Sangat comfy n sangat cantek bile jalan n beralun :D




Sebenarnye, banyak lagik choice if uoLs rajin nak belek satu-satu page on9 Shoppink nih kan. So, bile ain ade yang berkenan jek, ain teros jek grab. Sebab tak saba sangat nak pakai. Padahal coti sem ni bukan ke mane pun. Dok umah besokan badan :D

Ain pun tak de sangat baju yang boley nak match kan dgn skirt ni, 
Tapi, semua ni atas keselesaan kite sendiri macam mane nak menggayakannnye, 
AM I RIGHT gurl ???? kalau salah tolonn lah  jolokkan :D




If uoLs have any ideas on great hijab style and more trendy,
uOLs boley ler mix n match dgn pashmina ke, shawl ke. Tapi bagi ain, sekarang ni ain agak selesa dengan Tudung Bawal. easy to wear . agagaaa:D

So, what is your favourite colour ? Sharing is caring.

wearing anything that we want will make our confident level is being maximize 


uoLs, kalau korang ade yang berminat nak menggayakn Maxi Skirt dari butik ni, cepat-cepat lah
  meminang owner butik ni. EH ! salah.
 Cepat-cepat send ur order lahh. 

k, see ya next entry . ok, bai !

* tetibe jek ade roh dan semangat nak update tengah malam :)

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

16 ulasan:

pearlorientgal berkata...

cantik la ko pkai maxi ue!nk jgk!!!!!!!heee...:D

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

jom beli !!!!!
on9 shpping laen sume da closed dah offer tu :O

-Faridz- berkata...

uuu sgt cntkk~

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

tenkiuu faridz !
^^

-Faridz- berkata...

hehe most wlcome ain cumel .. ske tgk kamu pki maxi.. cntk..

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

hihihiihiii
tq again !!!!
:PP

-Faridz- berkata...

hihi wlcome lg. x g jln2 ke coti sem? :P

Nizam Ijam berkata...

alamak..tak beli ag baju raya..hehe

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

nizam : hahahaaa... same lahh !!!!
:PP

-Faridz- berkata...

hihi x bli lg?

HaNa Hani berkata...

OMG ain..u look gojes gile pakai maxi skirt
kalo hana pkai nmpk cam gemok semcm..
pastuh terus segan nak pakai kat luar
>_<

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

hye faridz ~
x beli ape nihh ???
^^

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

heyyy miss hana hani !kamu tu dah sgt gojess lorrr...
ain skang coti sem ni pn gemokksss sgt taw
:PP

-Faridz- berkata...

xbli lg bju raye la~

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

hihihiiii
sobsob
ade mase lagik nihh ^^

-Faridz- berkata...

hihi jgn lmbt2 la.. nt abes xtaw :P~

Catat Ulasan

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .