kecek kecek

Kemarukk Cuti ~

Assalamualaikum. hye uOLs ! ketemu lagik kita di rancangan hari ini. ekekkeee
em.. agak malas jugak ye ain nak hupdate belog ain nih. mintak mahapp sekali lagikk.. bukan ape, balik coti ni pong, ain ade job sikit2. ngan Ghazal lah, netball lah, ape lah, ini lah. hope korang chill jek k ! 

sayanggg korang :D

untuk student degree lar kan, coti kiteowng memang agak lame untuk sem ni. sampai seminggu raya, baru balik kampus balik. ha, dah cukup syarat ler ni nak membuatkan segale drumstick korang untuk dibesar-besarkan ! hahahaaa:D

kalau ain kat ghumah ni plak, jangan kate lah. makan, tido, makan, tido. tu jek lah kijonye. siyes.
juz petang2, ade ler gak Mokcik Milah ni ajak ain mane bola jaring untuk game Ahad ni kat Bekok. jom korang ! datang memeriahkan majelis. Sorak untuk team ain taw ! 
bertambah-tambah lar sayangg ain kat korang. ekekkeee:P

petang-petang jugak, gajin gak ler ain nak pegi skola depan umah ni, kalau bukan SMK Chaah. sebab nak maen ghazal. Ain pun xtaw, pasai pa dah kemaruk sangat men ghazal, smapi tiap2 hari maen ! mungkin, antare uOLs, ade yang xtaw ghazal tu ape kan. Kalau korang nak taw, bukak lah Google ke, Yahoo ke, Youtube ke, search GHAZAL JOHOR tu ape ek. ! mende ni lah ain maen tiap2 petang jugakk. yippieee :)
em.. kat rumah cuti2 ni sememmangnye membuatkan ain nak 'membesar dengan lebey sihat' tu, adalah besar peluang nye, sebab sume ade depan mate ! kat kampung ni, ain pun agak kemaruk minum AIR TEBU. 
ha, air tebu pun korang misti taw kn ? syiookk kan minum time2 panas macam ni ??!!

kalau kat chaah, kat sini ade 2 kali pasar taw. Ade pasar malam n pasar pagi. korang nak makan ape ? cakap jekk ! hihihii :P





( pic from Google )


kalau kat pasar ni, ain lebih suke nak serbu air tebu berbanding air lain. 
SEBAB ??!!!!!
SEBAB DIE BESTTTT :D




( pic from Google )


sangat-sangat mencabar iman hokeyy kalau tak beli air tebu ni even secawan jekk. kalau tamak sangat, bercawan-cawan lah ain g tarahhh. hahahhaaaa

last-last, perot kembong jek sebab asek minon air. pahtu, kejenye g toilet jekk. 
ha, air ni baek taw untuk kesihatan. sebab FREE SUGAR
air ni pun manis sebab kandungan gula kat tebu tu tak mengandungi bahan kimia yang membahayakan kesihatan. 

So, tak salah kan kalu ain minom banyak2 ? peace :P




( pic from Google )


ha uOLs ! korang geti maen batu soromban takk ???

yup ! game ni sangat serunukk bile kite taw macam mane nak main n macam mane nak 'timbang' batu sebab nak dapatkan 'markah penuh'. ha...

korang jangan ingat ain tak reti taww ~

k, jom lawan ! sape kalah, belanje aiskrim lahhh !!!!!

eh, salah2. belanje air tebu. nak ? nak ?!




( pic from Google  )
* lawa kan gambar ni ? tak pasal-pasal ain rembat gambau ni letak dalam belogg :P
petang-petang jugak, ain gajin gak melayan gegurl-gegurl tepi-tepi umah ain nih. ha ler, dak-dak kecik ni suke sangat ajak ain men game ni kan. so, ape lagikk ~~!!!!!

petang-petang ngan aingin sepoi2 bahase, dok kat berandar ghumah, sambil dik kenyit-kenyit sape yang lalu lalang nih, syiookk wooo. hahahaaaa
* gatai ! :D


maen, maen jugak. sukan, sukan jugak. so, kesihatan kene lar jage kan ?!
blogger-blogger mesti dah taw kan ape efek kalau kite isap rokok ?

banyak keburukan daripada kebaikan kan ? ape tunggu lagi. 
jom ler kite SIFAR kan rokok kat sekeliling kite ye.

p/s : doakan show ghazal ain n game netball ain weekend ni, flow smoothly k !
doakn MENANG pon okeyy juge ! :D
dadaa ~

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

1 ulasan:

Aku yang Lain. berkata...

Mahal itu rokok. RM10 maa. HAHA! Knp sifar? Aku sbg social smoker menentangnya! HAHA! ^^

Catat Ulasan

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .