kecek kecek

ditingalkan. uhuk :(

 Assalamualaikum cikgu ! eheee
hye korang. hye cik kak, hye cik habang, hye cik hadik.
lame tak jumpe korang dalam 'dunie' belog ni ekkk... Sunyi sepi jek kn kat belog ain. Belog orang lain dah meriah bomba macam hari raye kan. Nok buek macam mano, ain agak 'malas' mau bercerite dalam belog nih.. Nak kate bz exam ,alhadulillah, lepas sudah. Skang ni bz ape pon tak taw.

Macam yang lepas2 ni, ain ade pegi Pangkalan Udara Butterworth, sebab celebrate Hari Ulang Tahun TUDM kali ke-53. ha ler, bagi yang 'newbie' macam kami-kami ni a.k.a dak-dak Palapes, bende-bende ni totally baru bagi kiteowang. Dengan tengok aircraft depan mate, dengan jumpe 4Bintang TUDM , siap salam, hamek gambau segala bagai, memang really good and exciting experience to us !

Tengs untuk instruktur , JPSTU, and sume-sume lah kann. Pastu, kiteowang a.k.a dak-dak Palapes stay kat USM. Bilik dah macam apartmen dah skali tengok. Tapi kalau 2x tenguk , memang kompem lah tu memang bilik untuk student yang study kat USM. bestt.. 

Pastu, mase hari jadi, tengok perbarisan dari LLP n officer dari TUDM. Memang shenart habess. ngan M4 kalu x silap weapon dorang time dorang ngah kawad tu. 

Kalau korang nak tenguk gambau ain mase ain g PU Butterworth hari tu, korang boley klik SINI
macam-macam ado. Siyeessss :P

k, sudah ! sudah ! Back to the story . 
Dah tajuk title entry ni, it is 'ketinggalan'


uOLs know what, nak dijadikan ceghite, tadik petang, Ain, aiah, ika, krol n ija g ler jenjalan kat Changlun sebentar bersama-sama kit-kat. Pastu kan, bukan buat ape pun, just carik barang ape yang patut.

Ain pun tadik juz dah 'terkam' satu liquid eyeliner MAC palesu punyerr.. Dengan ape tah tadik. Layan kulbelog flavour ABC, memang betul buatkan perot ain senak macam tong drum air yang full dengan air !
Layan sambil jalan-jalan, and ingat nak 'tangkap' satu t-shirt kaler ijau pucuk pisang, last-last kene mengalah gak sebab aiah nak 'sepasang' ngan gegurl die. Nok buek macam mano kan. Tak pe. Carik punye carik, sampai pening kepale, last-last tak jadik beli -.-


Scanning braces gigi, dengan harapan, ade 'RM' terkeluar dari price scanner tu kan. HAHAHAA :D

Pas dapat sume barang yang den nak tu, last-last dcide balik lah. Kluar-kluarC-Mart jek, ade uncle tu offer nak naek teksi dengan die. Padahal, ahli kampung ade 6 orang mase tu. Terrsangat kompem, keadaan dalam kete mase tu, memang dah macam ikan sadin yang boley hukum kene masak tumis sambil letak some addin 'perencah' yang boley buat sadin tu sangat sodappp bile makan. hahahaaaa

Last-last, Uncle tu cakap, setengah dari kami ( 6 orang sumenye  ) , kene drop sebentar sebelom masok pintu gate UUM. Takot kene saman. Ha ler, 7 orang termasok driver dalam 1kete, memang naye ler kalu nak men lepas jek kat pintu gate besau tu kan. hihihiii

So, macam ni ler jadiknye ~




Sesape yang lalu depan EDC petang tadik, and tetibe perasan kiteowang bertiga yang duduk tepi jalan petang tadi, harap-harap ler faham lar ek situasi kiteOwang ~
hukhukhukkk :P

dengan muke kami bertige yang mengaharap Pak cik teksi tu datang dengan copatt hamik kiteowang sebab sesape yang lalu lalang kompem tengok kami bertige dengan muke yang pelik.

Ha ler, kenape yang hadik-hadik 'maniss' ni duduk tepi jalan ni petang-petang ?
Puteri bunian ke ape. hihhihiii :P

Moral of the story, life as a Student memang banyak liku-liku nye.
Moge, dengan semua-semua ni, ain akan capai kejayaan ain kat UUM ni..
aminn ~

Korang, sape yang dah dok kat kampung tu, rilek2 jek ekk... Ain balik Johor gak area 15hn ni.. Tak sabau nak pelok ciom mak, abah, kak linda.. Uwaaaaa

see ya next entry ! nak pegi makan ngan Cik aBang ^.^
daaa

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

10 ulasan:

mfmh berkata...

like 10000000000000 kali..

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

hahhahahaa... mc tu skali ???
mekaceeeyyy :P

mfmh berkata...

hahahahahaha
part yg plig best kat tpi jln 2.hehehehe

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

sssiiuuutttt ~
sian taw kiteowag . hukhuhuhhkkk ~

mfmh berkata...

hehehehehehe
sempt ag posing2 c2...hak3
mcm g bkelh tepi edc jew lak..
hahahahaha
blh wat ni berklh tepi edc.hehehehehe

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

haiiyyoo..
smpai hati ckp mcm tu..
jom kite same2 berrr kelahh nak ?!!!
*muncunggg

Awanama berkata...

weeehh,,,bsalah lak rse...amek la bju tu,,,hukhuk..

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

berslh???? bju ape plak ni

aKu is AkooO.. berkata...

AKU LA NI,,,,AIAH LORHHH~~ HUHUHU...

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

oooo... mne ler taw degggg
sbb xde name koo ~
weeee

Catat Komen

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .