kecek kecek

Photoshoot AIRFORCE :)

 Assalamualaikum n selamat hari Isnin kat korang !
How bout ur day today ? Feelin good ?
So, skangg ni ain agak bz ngan final exam. So, agak tunggang langgang ler belog ain buat ketika ini kan. Huu, sempat ler upload gmbau ape2 jek untuk entry-entry sebelom ni kan.

N btw, tak silap ain, mase training last untuk hari tu. kiteowang ade buat a minor Shoot with our squad, instructur, senior and junior. Fuuhhh... macam biase, dek menahan panas sebab nak susun-susun orang lar, ape lar, sure panas. Tapi, hasilnye, boley buat tersenyum segale gambau2 ni :D

Lokasi shoot, depan Markas PALAPES UUM.


Kantoi, Ain yang cinonet yang dok belakang gambau tu, uhuhuuu
ni lar kami. 
KELUARA PALAPES UDARA UUM

* dah siap ade name lagik kat bwh tu, boley ler menelek sape2 yang berkenan 
Klik gambau untuk lagi besau :D


okey. ni plak geng-geng senior. Senior a.k.a Kadet tahun-3. Dorang nak tauliah dah.
Nak jadik Pegawai Muda. Area bulan7 ni kat UTHM, BP, JOHOR. yabedabedu... boley tgk istiadat tauliah tu mcm mane ! ehheheee...
tapi, ain pon takot gak. Mane ler tau kan, takot terrr clash ngan event pape2 ain kalau kat kampung tu. Tunggu yaw. nak tgk sangatt.

Yang geng-geng fitik tauliah, sabar yaw. Kang aku culik korang bwk jenjalan keliling Johor !
hekhekhee :D


YES ! THIS MY SQUAD !
INTAKE-21
ni ler pengarang jantOng, hadik-beradik, bucuk2 Ain sekalian. hahahaaa:D
kiteowang ni INTERMEDIATE a.k.a Kadet Tahun-2. So. comel-comel lagik ler. huahauahaa
kalau nak di bandingkan dengan Senior ngan Junior, geng Inter ler paling sikit skali. 
Kang kalau ade event pape2 ke,  ramai buat keje, tinggal cikit jek dalam baris. Hek2 :)

Dengan hadik-beradik aku kat UUM ni, dengan dorang ler aku kongsi masalah, kene punishment bersame, kene rendam same2, kene hujan same2, kene panas same2, kene guling same2. Bak kate, sume skali lah. Time tak amndi seminggu pun, BERSAME-SAME. sayangg korang ~

Bagi 'askar-askar' di luar sane, mesti korang pn sayanggg sangat ngan squad kroang bukan kan ?
Tiap latihan jumpe, makan kat mess pn jumpe, jogging pun jumpe. 
Ngan dorang ler baling-baling tepOng, dengan dorang maen kejOr-kejor, dengan dorang ler gak men tarik2 rambot. Errrkkk ??? HAHHAAA:)


okeyy. Ni plak Junior a.k.a INTAKE-22 
See, dorang pon agak ramai bukan dari Inter. Ish2 ~
tapi, okey ler ramai junior. Boley suh tolong2 Inter awak yang sikit ni. 
Tlg gsk baju ke, picit2 tangan ke, kaki ke. Hahahahaa:D

ini bukan BULI yaw ! ingat tu.
Piat telinge sowang2 kang kalu degil sangat tak dengau kate. hik2



TENTERA UDARA DI RAJA MALAYSIA
SENTIASA DI ANGKASA RAYA
* itulah cogan kata :D

cehhh.. entry ni betol2 ngan semangat ketenteraan kan. hope korang suke ngan entry Ain ni. 
sesape yg nk ang terrr agak nak masok Airforce ke, ROTU Airforce ke, buley ler klik name2 bawah ni . Macam2 ada.


*Hope korang enjoy ngan link2 yang Ain dah bagi tu ekk :D

eh, lupe plak nak time kasey kat SUO + SENIOR + PHOTOG ( MR ATIQ )
for uOLs, this was a great job ! :D

jumpe next entry. bye bye ! :D

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

8 ulasan:

Siti Syafinaz a.k.a Peanut berkata...

dik2!!
ade org tu every pix die x senyum..hik2...takotnyerrrr =)
hope ain terus berjaye dlm palapes k =)

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

ehek3 !!!!!!
die tgk sape jek lar kan tuuu ???? ekekekeee
ha ler ss, mne boley senyum dlm ini gmbr.
tp, owg terrr sengih lebih2 plak utk pic squad tu.. hahahaaa

tq ya sis ! doa2kan ~

Siti Syafinaz a.k.a Peanut berkata...

owhhh..xleh senyum ke??hehe,,,
patotla grg je muke die..kem slm ye..rindoo die..hehe..malu saye...hik2..

hope terus maju jaye =)

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

aiyookkk ~
nk smpai slm ? okey3 ~
kang owg smpaikn ~
hek3
:DD

LinE PuTih LiNe HiTaM berkata...

woo seram tgk wanita pakai uniform ni...

nak pikat pun fikir 2 3 kali.. hehehe

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

hahhahahaaa... tergelak aku bace komen ko !
hauhauahuaaa oikk, pkai uniform pn, mkn masi gak weeeiiii...
kikikiii ~

Aimi dan Pakcik Hashim berkata...

owh. junior aku UUM ni

masa aku kat sana padang palapes tu br siap di bina

ketua palapes lak... member sekolah aku dulu
aku? err.. tumpang gelemer ja

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

hhoooo.. ye ke ? skang abg da kt mne ?
wwuuwuwuuwuu ~
kiteowg baru3 jek ni..
dolu2 x jd plapes ke ?
ekekkeee:D

Catat Ulasan

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .