kecek kecek

RoCkiN Baby :P

AssalamualaikOomm ~
Gajin plak kan Cik Ain nak update entry malam ni :)
Hurm, padahal, lutut, sendi, urat dawai, tulang besi Cik Ain nih dah longgar-longgar dah sume-sume ni dek kerane menunggu Lect selame 2jam tanpe henti. Dengan gigihnye, Cik Ain bersile depan bilik die, sebab tunggu die balik dari kelas ape tah, and then, tengok die mark kertas Mid Term, and last-last, carry mark tak taw berape. Uhuk3 ~
 
Ye la kan, dah nak final ni, at least, buleyy ler tau markah carry mark kan. Boleh ler nak agak berape yang akan kite dapat untuk final exam. kan. kan. kan :D
 
Alhamdulillah, dalam semester ni, memang betul-betul mencabar keimana dan ketabahan den. Dengan assigment yang berlmabak-lambak, dengan show menari, dengan ape-ape tah lagi tu, n ngan sume-sume lah. Alhamdullilah jugak, petang tadik jugak dah setel kan assigemnt group LAW yang betul-betul mementalkan aku ngan the geng ! Sok tinggal print, and hantar jek. Untuk Ily yang tukang edit, jangan tak tido plak ye kamu sayangg :D


Taddaaa.. Cik Ain kembali. kali ni, tema : rOckin baby ! :)) hek2

Amacam ngan style baru Cik Ain ? ada okey ka ? Kalau okey, kasi angguk YOU punya kepala. :P
benonye, malam semalam ade Dinner kat Pusat Budaya dan Seni UUM. tema = Santai. So, ni ler rasenye sesantai-santai style yang Cik Ain buley pakai untuk malam tu. puple plus white. Comel ? *hAchOoom~!
terseDak kan tetibe coz Cik Ain terr 'perasan' kat gambau kat atas ni ? ekekkkk
By the way, tak ape sangat yang ain nak tunjuk kat korang about 'my style'. Cewaaahhh. Cik Ain memang-memang TAK PAKAR dalam bidang lawa-melawa ni. Siyes ! Cik aiN se-simple yang simple yang simple mungkin. ha, Hamek. Ayat pung dah tungang terbalik dek gare-gare kepale ni beku nak karang ayat cane nih. ekekke :P
 

 " masquerade "
Yezza. I'm coming for you if you cant recognize me who am I ~! HAHAHA. kejam tak. kejam tak :P
Em. tak silap Cik Ain , mulenyew, tema dinner malam tu, nak buat tema ni. so, Cik Ain dengan excited nyew, Kompem-kompem ler ngan glam-glam sket kan sebab nak pakai dengan mask ni. 
Dengan dress panjang * sponsor by Marissa :P *
 
Tapi, al-kisah, ade problem is masalah ape tah, so dorang decide nak buat kat UUM jek. Dengan tema santai. Oke wut ? Udah ler agak gerimis mengundang mase malam tu. Cik Ain pong takat pakai sLuar jek. biar sOnang nak bergerak. senang nak amek Ayam bakar , sOsej bakar, kentang gOreng, kat luar tu.huek3 ~
 
yeaahhh. mau kang berat badan naek coz makan SECARA oberdos malam tu. 
Cane nak menari pasni ? agagga
tang makanan plak, sOdapp. Cik Ain paling suke makan puding jagung tu. smooth and sweet like sugar. UmpHH ! :p ( rugi ler sape tak datang kannn ?? )


My name is Khan ! alamakk.. salah ! salah !
She is RENA lahh.. ape lah Cik Ain ni kann. ehek3. dah pakai mask tu, maen nak kenal. dah name pun menyamar. kan. kan. Rena malam tu kene denda ngan Tuutttt die. ha, sape die si Tuuttt tu ? ehek3
ade lah. Sape suh korang tak datang dinner malam tu. tengok Rena dengan Indian Dance die. Ammmaaakkk
Merepek-merepek tah ape die buat kat depan. Tu kire oke ler kann? Dari kene denda yang mcam-macam ? Ishhh.. Tak baek nak malukan orang depan khalayak ramai. memang lar lawak, tapi, dari sudut diri sendiri, mende-mende macam ni boley menjatuhkan dan memalukan diri die sendiri. 

Maaf SANGAT-SANGAT, bagi sape yang terase, sebab, bagi Cik Ain, kalau nak have fun sekali pun, tak payah ler ngan denda yang mengarut-ngarut kan. heeee.. peace yaw ~!!!

Pape pun, malam tu tetap melethoP dengan Indian Dance 'live' dari Rena ! :))


 okeyy. yang ni plaks, Her name is FATIN ~!
She is very talented one ! die buley menyanyi, menari, berlakon , Upsss.. awak buley berlakon kan ? hak2
cak pong, cak pong 
suare die bestt. Ingat lagi ade satu kali tu, dah ler 1st time die masok menyanyi kat UUM ni. Dan-dan teros menang plus plus 3ratOs hengget taw dapat ~! terkezutt mak. 
padahal malam tu, kami ber-3 * nak taw sape kami ber-3, sile scrOLL ke bawah untuk next photo ) 
ok2, sambung ceghite tadik ekk. sebenonye, malam tu, kami ber-3 juz datang untuk tarian Overture untuk Pertandingan lagu-lagu P.Ramlee kat Dewan Budi, PBS UUM. Kiteowang menari lagu Malam Pesta Muda Mudi dengan step nari yang last minute :) Macam malam kebreett ghitu. ngan reben-reben merah atas ini kepala. ekekkeee:))

bile turn Fatin nak menyanyi, nak jek dancer-dancer nak menari kat belakang die untuk back-up dancer lagu yang die bawak. alamakkk.. Lupe plak ape tajuk lagu die kann ? Kalu Cik Ain ingat, Cik Ain mention balik kat belogg ni ekhh~  hihiihi


yehaaa ~! Inilah kami. dengan tema = purple + putey. 
* suke ngan amte Rena, macam anak kucennggg :))
suke jugak ngan anting-anting Fatin, macam butterfly yang terbang ke sana dan ke sini :D
Inilah kami. perangai gila-gila, tapi kami rasa itu SomeLs :P


sebagai tanda kenang-kenangan ngan Senior-senior kat PBS, kiteowang snap ler gambau ngan dieorang. termasok ngan pegawai-pegawai PBS lagikk kann. Adew 3 puteri kat gambau ni. Ce cube tunjuk kat mane ??? Awok nak taw jugak nih.
kalau korang jawab betul, Cik Ain kasik 'ciuman terbang' kat belogg nihh.nak tak ! nak tak ! sape tak nak, rugii.. samapi tak boleyy tido malam~ kih3 !
* tolong ye, abaikan kefendekkan Cik Ain itu. HAHA ! *


PON PONNNN.. keretapi nak lalu nihhh.. kasi laluan cepattt.. kalu tak , kene langgar.. hek2
Saye, pemandu keretapi, nak bawak anak kapal pegi bersiar-siar kat kampus untuk malam ni. Untuk penumpang yang seterusnya ( awok-awok sekalian ), sila pastikan tiket yang telah ditempah itu, saya lah pemandu Pelancong-nye :P
Ini pun, barisan penari-penari yang perangai gila-gila jugakk. Ingat, itu 'somels' okeyy. huek2
* nota kaki : GUD LUCK KORANG UNTUK FINAL NI. lebiu much2 *


Sementara tunggu Pak Inchik F***** nak amek kami ber-3 ni, so, sesempat-sempatnye lar kan, Cik Ain snap gambau sebelom pegi. Gambau agak kabur, sebab tak taw nak tukar setting macam mane. 
Sebab kamera ni ditaje khas oLEH Nadirah Norizan . 
Psstt korang, die baru tukar name pesbuk tu, korang jangan keliru n buat-buat tak kenal plak. Nadirah Norizan tu Missy Eira loll . Kalu tak jugakk, Tengok entry Cik Ain sebelom-sebelom ni ekh :PP


Last not least, kite ROCK skali lagi yaw ~~!!!!
hik2
tah, gase dalam album Dinner PBS nih, Cik Ain suke sangat nak buat jari-jemari RAWK macam nih. 
kalau Sahabat Blogger Cik Ain ade gambau-gambau macam ni jugak, sile-sile lah tag kat pesbuk Cik Ain ekkhhh. kikikiiii

see ya Next Entry !
bye ! bye !

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

4 ulasan:

faisal hassan berkata...

hehehehe memng bulan ni bulan rawk ek....hahahaha

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

ehek2 ! tiap mase lorr ~~!!!!
ekekkekekeee:))

faisal hassan berkata...

owh ye kew....tp buln ni jew nmpk rwk ny.hehehehe

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

ahahhaaa... opkos lahh. die ade ikut pakai bulan ! weekkk :)

Catat Komen

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .