kecek kecek

kaku Lahhh~~~

Mulekan membace entry ni dengan cenyuman korang yg palingg comeyyy skali ~ 




Assalamualaikum. . .
Taddaaa ~~!!!!!...
Cik Ain in da houseee.. hek2. okey tak gamba kat atas ni ? siyesly, ain terr amat nebes, gugup, gelebah, and sume sume skali yang sewaktu dengannya itu, bile buat phototshoot nih. 
ya, i'm newbie. still lagik keras n kekok plus plus KAKU * mcm tajuk entry ni. ekekekkeee
mule-mule, sumpahhh Cik Ain segan, last2, oke jek kuttt ??? weekk2
so, photog lew yang jadik mangse untuk ajar ain buat pose ini segala. hik2. tengs ekk aBG Hafiz Zainal n Abg Naj Man :)
Location : Alor Star


ha, tang ni tak boleyy bla. gase nak tergelak pun ade jugak. ain betul2 kene serius bile tgk lens !
seriuss. benar-benar serius ! :))
jangan kan kate time berkawad jek kene serius, tapi, tapi shoot pn kene serius jugak. 
weeekkkk :PP


photo by : Missy Eira :))
mase ni, eira ngah dok belakang lagik mase nih. then, die pong snap lew ngan kamera. 
dan tetibe jugak, ade 'nur' cahaya kat muke ain. kan. kan :))


ok. part ni memang menahan segala kekuatan dan ketegangan kaki Cik ain. hahahhaa.. dengan wedges 3inci, Cik Ain kene diri dengan satu kaki. bukan dera taww !! oppp... babab korang kang. hahahaa... alang-alang ade angin kuat, buat2 macam kene tiup angin lorr.. naseb ain dah berisi sket, kalu dulu mase kecet2, kurus jek. siap kene panggil ineroxia dalam clas. huh * muncung kan bibir
mungkin dulu ain kurang makan kot. thats y, Cik Ain kurus jek dulu. k, ulang skali lagi, DOLU-DOLU ye kawan-kawan sekalian. Bukan waktu sekarang ini. kalu sekarang ini. Sudah berubah. makin gumukk.. HAk2.
da lar stay kat negeri Utara ni, makan dorang memang ummpphhh. Kalu kat kampus, ain palingg suke makan Tomyam kat Kolej Petronas. memang terbaeekk dari ladang. Sape suke, angkat tgn macam sayee ?? :P


photo by Miisy Eira :P
 sangat suke mase ni. langsung xde ke-kaberan lagik depan lensA. Teros jek sengih bile budak2 ni suh buat peace bile kamera menghale kat Cik Ain. yeay !!! 
ain senyum pun, sampai bOolat2 pipi dah ni senyum. Tembam sudahh :PP


photog sana sini. hameekk.. terlipat-lipat kaki photog nak snap gambau kann. Lepas ke kiri, ke kanan plak. tak jadik lagik, g plak tengah-tengah. 
* Gupenyew, fenatt jugak kan jadik photog nih. ngah camera yg gedabak besaw tu, nak snap ngan angle yang best-best. heee... Tapi, suke ngan gamba yag abg snap ! :P


 orait. turn Missy Eira plakksss.. so, ain duk belakang sambil2 tenguk movie Korea dengan angin2 segala. memang dah macam picnik jekk kami ! Dengan tisu2, air, laptop, movie Korea ( tajuk ape tak ingat) dengan beg2 mekap segala. hek2
naseb ain tak terrr nganges bile tengok movie tu kan ?Kalu tak, kantoiii :O


photog in ACTION !
skali lagik aksi bebas photog yg sempat Cik Ain snap !
mule-mule, tanak uploaD, tapi, abg ni nak sangat tengukk. ain upload lahhh  !
kang kalu pasni ramai org nak mintak sign, jgn marahhh..
PEACE yaw :))


okeyyy. Bile masing-masing dah agak fenattt, betul-betul kan lah ape yang patot2 ekk.. Cik Ain kompem-kompem lah betulkan shawl ain yang senget-senget tu. Yg photog plak, tah ape yg die dok betulkan setting kat kamera. Boleyy curik2 hirup angin yang sepoi-sepoi bahasa tu. Cewaahhhh !


Gaya bebas pas malas nak bangun untuk shoot kat kamera sendiri. yOshh. HIHIHIII
Cik Ain jus duduk dan selunjur kaki jekk. tu pun kaki dah kebas-kebas . Pasni, Cik Ain mungkin nak tukang urut kott ??? gegurl sahaje okeyyyy. kalu boboy nak, Nehhiii sama skali. Piat telinge kanggg :PP


HAHA ~
korang jangan gelak plak ?
Cik Ain ngan Nad, tengukk gambar masing-masing kat kamera sambil gelak-gelak. Sebab, gase klaka pose untuk photoshoot nihh. hahhahaa
ye, siyesly, we are NEWBIE. freshy ghitu dalam modelling nih. Ha ler, nak pose segala bagai. ha lar, kalu shoot untuk official nih, agak kekok. Tapi kalu gaye bebas dan kalau kat kamera sendirik, kompem2 ler pose sampai habes Kodakkk !!! hak3


Taadaaaa.. our PA ! Aiah Jeiji ! :))
sayanggg awakkk... timey kaseyy yew.
tanpa awak, diri kami tak begitu berharga ! cewaahhh
ha ler, kalu korang nak taw, dengan pertolongan Aiah ni lew, Cik Ain ngan Nad dapat naek jambatan tadi tu taww. siap dukung-dukung ain lagik mase nak turunkan ain dari jambatan tu, takut baju ain sangkut kat jambatan tu kann. ( kuat jugak ko kan angkat aku ???!! )
korang taw x jambatan yang mane ? gamba yang 1st tu ekk... jambatan klasik ghituuu. somels :O


ber-photo kami ber-3 !
Orang tua-tua kate, ber-3 tak baek kalu amek gamba ?? betull ke ?
xpe lah, kiteowang xde niat ape2. juz nak sebagai kenang-kenangan untuk kami ber-3 !
sayanggg koranggg.

upsss.. Cik Ain pun sayanggg sume Sahabat Blooger Cik Ain jugak taw

* segala komen + teguran + saranan untuk gamba2 di atas ni adalah dialu-alukan sama skali *
* gamba same jek kat pesbukkk *

see yaa
bye ! bye !

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

10 ulasan:

Mr.Thinker@Ali berkata...

sejak bila ko jd model ni? ish3. =.=

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

hahahhaaa... biase2 jekkk... ritu ade abg ajak outing. aku on jekkk :))

apit_mig29n berkata...

haha.. awat la photog tu over sgt..

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

hahhahaaa... gaye penting banngg..
bak kate, gaye, mutu, keunggulan !
cewaahhh :))

Tanpa Nama berkata...

syg ko gak,,,huhu..terharu sbb ko metion aku,, hak3,,,,

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

ehekkk33.. taw xpe. tengs ayah.. tanpa mu, diriku tak berharge nak nek atas jambatan tu.. :PP

lieya orange M.I. berkata...

uum jugak yer...

kolej petronas nye tomyam mmg terbaik :))

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

ehek2. kamu kolej mne ???? yezzaaa.. mmg sodaappp kan ? :PP

NuraftinaDewi berkata...

zue, ni photoshoot utk apa?? nice2...:)

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

em.. xde ape. juz saje2 jekkk :))
kalu nak outing, nak ikoottt.. hik2~

Catat Ulasan

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .