kecek kecek

WE GOT IT !!!

Assalamualaikum n guD Mownink ebelyone ! 
hope korang sehat se-sehatnye lah ekkk :P
gajin plak kan ain nak manghupdate belog pepagi nih. ngan rambut serabai2, mate yang sepet-sepet segala, ain teros mengadap laptop. klik2 kat gambo mane yang nak masokkan, pahtu, maen taip ikut suke hati. hhihiiii
bukan ape, selalunye, ain kemain malas nak menghupdate entry. agak bz ngan student-life ain skang nih. ngan menari satu hal, ngan clas yang pack satu hal. assigment, jangan kate lah. mintak nyawe. huhuhuuuu

alhamdulillha, seperti yang korang ketahui dan korang tengok gambar2 ain kat pesbok 
mesti korang tgk kat album UCF kan ??? UCF tu, UUM CULTURAL FESTIVAL. its mean, ade festival budaya lah kat UUM tersayang nih. kan.kan. hek3 ~
so far, PERWAJA hantar team tarian Melayu n Tarian India. nasib dan rezeki menyebelahi kami untuk Tarian India. alhamdulillah.


sebelom perform, muke nak hamik gamba pun xlarat nak senyum. jantung dah bergerak macam keretapi dah tu. ha ler. tetibe, tarian India, dak2 Melayu yang menari ? hape kess.. hek3
alhamdulillah jugak, ade r gak yang 'puji' n 'x sangke' kami yang menari. dengan lenggok n lemah gemalai tari Bolly kan. ye, ain akui, ain bukan penari yang setanding orang lain. badan ain pun masih 'keras' lagik. kalu nak dibandingkan dengan pokok, SAME jek kot ??? hahaha :P
mase nih, PERWAJA no5 kot unutk perform. team2 lain, sangat-sangat mendebarkan, drastik dan bombastik. errgghhhh *muncung bibir :O
muke pun mase ni xbrape nak elok sebab baru habis kawad unutk training PALAPES hari tu. so, agak 'kelabu2' sket muke. kan. kan :D




bersama eskot2 PERWAJA atau tulang belakang exco PERWAJA yang sangat supportive dalam menyokong kami. sukesukesukesuke.
tengs UoLSSS !!! sokongan dari anda begitu berharga.
mase malam pertandingan, keputusan yang dibagutau juz untuk Busana Terbaik, Persembahan Terbaik, n Perekatari Terbaik. 
so, untuk kategori PerekaTari Terbaik, KAMI lah yang sapu !!!!! yehaaaaa.


fotogedik seorang diri bersame piala mesti lah ade kan.
baru cukup syarat ghitu. hahhahaa:P


sokongan dari dak-dak AIR FORCE INTAKE21 pun ade jugak.
sangat class ghitu. weeee:P
tengs Bolong, tengs Nad, tengs Ayah, tengs 'Faisal' :PP
dan untuk Ayah, anda bebeno ye menipu saye cakap awak berjalan kaki dari kolej ke Varsity Mall ni. herrrgghhhh
padahal, awak berasmaradonat dengan kete si Nad nih. tinggal tekan minyak jek utk datang ke sini. kan. kan
sile belanje saye dengan CoolBlog yang sedap2 itu hekkkk :P
* sile abaikan pemaikaian selipar jamban oleh saye dalam gambar di atas ! time kaseeyyy *


setiap hari habis training area pukul 330-5pagi. siap berembun segale bagai, dengan sejuk2, siap tetido2 lagi kat pentas kayu tu, terhangguk-hangguk, tergeleng-geleng aku menahan ngantuk wehhh :P
kang g clas esok paginyew, dah boleh buat collection segale mimpi2 bile time kat clas. ngan lecture skali masok dalam mimpi. hhihihii :))
latihan cume 3malam jek tu, tapi kite dapat buat untuk perekatari terbaik.
anda memang gegurl yang Superbb :D
lebiu OLLSS gegurlll.
pasni, korang sume jom lah join PERTAWA (Persatuan Tarian PERWAJA)
kalu berminat, sile halo3 lah yew.. penertaan terbuke untuk semua. xkesah laki atau perempuan ! 


meh kite z0omm sket piale.
TU DIA...
:))


LASTLY, keputusan baru kiteowang taw. 
team PERTAWA dapat no2 jek. alhamdulillah. ini pun dah cukup bagi kami. sangat tak percaye boleh kalahkan penari2 India yang lain. unutk Sime Darby ( yang no1 tu ), anda memang bestt.. memang bergegarr lah korang menarii ! hahahhaaa :D
medal ni, ain lekatkan kat boarg kat meja study nih. tiap kali nak bukak laptop, mesti pandang medal nih dulu.
baru boleyy senyum kambeng sowang3 ! :PP



last no least, 
cobaan unutk COMEL seperti gegurl yang lain. tapi ??
hampesss.. hahahhahahaa
muke pucat sebab x letak liptip. odw g class n sempat petik bunge kaler pepel yang same ngan kaler baju pade hari itu ! hek3 ~

korang, jangan lupe singgah kat blog ni 

saye suke ayat ini : 

“Komitmen dari rakan-rakan yang sanggup tidur lewat sehingga 5.00 pagi amatlah dihargai”,ujar Nor Asrena Bt. Mohd Zain ketika ditemui selepas Majlis Penutup UCF.

Beliau bersama-sama 3 rakan yang lain iaitu Norfatin Yusmi, Zuraini Swarno dan Zuhaira Zahari telah menunjukan semangat yang tinggi apabila berani mencuba nasib untuk menyertai tarian india yang lazimnya disertai oleh pelajar India sahaja.

boleyy senyum sorang2 lagi nampaknye ni. hhihihiii
k lah, jumpe next entry yew,
bye ! bye !

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

1 ulasan:

Awanama berkata...

perghh....warne warni ye blog ko...wakakaka~~~

Catat Komen

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .