kecek kecek

boleh ke aku menari lagi ?

 Assalamualaikum korang. hyeeee.. sehat ? 
waaaa... ain update belog xsmapi seminggu ! 
agak-agak, felik tak ????? hek3 ~
bukan ape. kalau ain tetibe datang idea nak mengomel-ngomel kat belog nih, mule lew ain stat menekan-nekan huruf kat kebod lappie kesayangan ain nih. tah pape jek lar nanti jadinyew. weeee:)


pic ni aku sedot dan curi2 dan copy paste dari PBS UUM

MALAM GEMILANG 1 MALAYSIA
waaaa... malam itu mesti terang benderang , cemerlang, gemilang dan terbilang kan ??? * tetbe *
ekceli kan kawan-kawan, kat UUM nih adew buat 1 ekspo Keusahawanan n IKS ^ kalau x silap le k ^
pahtu, malam selase nih, adew perasmian. so, ain getting invlove untuk upacara perasmian Tapak Ekspo UUM itew. korang jgn x pechaye yang ain will come back to being a DANCER. halamakssss... bule kew ain menari lagik mcm doLu-DOLU itu ??? badan dah keras segala. macam mane nak 'mari menari' itu ? nak berzapin ke, joget angan tak sudah ke, hangguk2, geleng2 ke.. adesss.. mesti klaka kan ? uhuk2 ~

tapi kan korang, bile ain masok sem4 nih * aicehhhh, tergase terrr senior plakkkk *, ehek2 , terrr tibe jugak, ain nak join balik team dancer UUM @ BIDASARI. naseb bek ler dorank sporting jek bile ain join balik... weeeeee.. sukesukesuke ;P dan mungkin untuk persembahan ain and the geng unutk mlm selasa nih, mungkin bwk 'zapin kontemperori'.. kirenyew, zapin yang dah ubah sikit2 jadik mcm rancak sket.. agak lew kn macam tu. ain ikot jek cane instruktur dancer tu ajar. best gak taw korang menari nih. kluar peluh, kluar keringat segala, kluar mcm2 ag lah ! huahauahauhaaa:O


pic ni aku sedot dan curi2 dan copy paste dari PBS UUM

dan, untuk malam2 seterosnyew * refer gmbar atas nih *, ade pertandingan DIKIR BARAT. waaaa... class ghitu.. sok, pade abe-abe n mek-mek klate, moh lew kite goh tu, goh ni. * betol kew ape aku tulis tu ? HAHA. padahal, aku men tulis ikut sesedapp bunyik yang kluar dari mlut aku yg pink2 nih.. aiceh . heeee... kalau uOLss nak tau, mlm dikir barat nih, meme meriah lew satu Dataran Budaya nih. kompemmm.. sebabnyew, majoriti student UUM adalah bdk Klntn. sumber nih, aku dapat dari Group Adhoc Anak Klntan yang mane group nih ade plingg rmai ahli club.. waaa... thniah3 ! ape2 pong,kite tetap 1MALAYSIA. kan. kan :O
korang biase tak dengar lagu dikir ? em, mule2 mase msok UUM nih lah, aku kenal lagu dikir. sepatah haram aku xphm ape dorang sebot2 dalam lagu nih.. tapi, tu dulu r mase sem1. skang nih, ambo pehe ler skit2 ~ eheekkk ;)


DAN ! 
kalau korang nak tau, ain join BIDASARI mase sem1 dulu.. see.. saye sgt kebudak2an. muke pon commot2 jekkk. DAN JUGAK : dulu sy free hair. tu dulu lahhh. skang x lagik... weeee.. doa2kan ain ekkk.. mase gmba nih pon, kteowang ngah buat reheasel sebelom KONSERT DIRAJA JUBLI PERAK 2009, kat Dewan Mas, UUM. sumpahh i gegel hokeyyy untuk 1st performance tuhh.. dah ler depan Sultan Kedah dan rombongan. dengan Menteri2 lagik, TNC lagik, VIP lagikk.. ergghhh 
* muncungkan bibir *
ha ler, ain mane reti sangat nak berlenggang-lenggang kangkung macam itu. takat jalan tegak jek boleyy lahh. HAHA ! tapi, skang nih, dah stat join balik, hope, ain boleh dance seperti mahunya. hik2


 muke lepas kene mekap ! sumpah klaka !!!! hauhauahauhauahaaa... gase nak gelak sambil guling2 jek nih bile terrr jumpe gamba nih balik. huahauhauahaa.... mase nih ain tak pakai 'liptip' lagik. so, agak kepucatan di situ. uhuuu.. 3jam sebelom performance, dah kne touch-up hokeyyy.. macam mane tebal bedak tu kne tenyeh. rambut kne spray. dan toncet rambut setinggi-tingginyew. hahhaaa... 
* blagak comel *


with DEE DI. skang nih die pengerusi BIDASARI. tahniahhh ~


* pic nih mase sem1 *
dan, mase nih, baju unutk reheasel. waahhh.. agak2, bole anta borang tak untuk masok pertandingan perempuan melayu terakhir ? HAHAHAHAAA !!!!!


 dan persembahan kiteowang mlm tu, diiringi ngan kombo orkestra Polis Diraja Malaysia KL. kalu x silap lah. dah lupe. and, korang zOom ler sket sape yang tgh test2 mike tu.. Shah Indrawan a.k.a Tomok ! haarrgghhh... histeria aku seketika bile die sampai. hekhek. tapi, lame dah mende nih. bole dikatekan, tiap2 mase ain akan belek gamba2 ain kat folder laptop nih, sebab ain suke tgk ape yang buat sebelum2 nih. macam2 ada. hik2. 

so, korang jangan lupe datang taw Dataran Budaya, 25hb ni. pkul 9mlm ! pembukaan perasmian ! meh pakat2 ramai2 noh. nantikan kemunculan ain yg baru. weeee:P
ingat, kat UUM jek nih. jgn slh tempat plakkk:)
(pesanan penaja : benci betol, ekspo time takde duit. tensennnn. )
chill yaw. muahhh ;D

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

6 ulasan:

GummyhOlic Stuff berkata...

live ke???

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

yezza !
dtg lahh :)

Ariffin Janal berkata...

hai awak. sy suke bdk bidasari ;D

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

ye awk. awk suke ? waaahhh... nti dtg ekkk ;)

Nur Afiqka berkata...

woi...kate nk pki tudung tros...
npe da bkak...
suda tkr ka...hahaha~

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

xla babe.
ni mase aku sem1
kan da mention kat ctu
wuwuwuwuuuu

Catat Komen

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .