kecek kecek

sifat tak baik tak molek taw :D

hye, hye, hye uOLsss !
ups, lupe lah. mcm mane nih.. haishhh :)
ehem2 ~
ASSALAMUALAIKUMM....
* ha, jwb2, kalu tak jwb , dose. hikhikhik *
entry kali nih nak cite pasal apew ek.. bagi korang, ape isu2 yang hawt lagik melethop ghitu ???

* posingness with armys' uniform *
ngeeee :D
pic nih mase g anta junior g auta baju. so, ngah takde motip pade mase itew, aku ngan ayah hapew agik, men-snap2 kan diri di luaq kedai nuh. * ttbe dtg mood nk loghat sat noh . hek2 :P

bagi korang para readers ini blog, ade tak terselit2 , mereka di sekitar korang yang memendam gase iri hati kat korang kew, benci kew atau bla, bla, bla. al maklumlah.. :))
bagi aku, bende-bende nih semua x berfaedah langsung! yela, iri hati nak jatuh seseorang lah, hape lah. ASTAGFIRULLAHALAZIM....
kang kat akhirat sape nak nak jawab ! agaggaaaaa
tapi, kalu memendam perasan iri hati untuk bersaing secara sihat, aku SETUJU benawwww ! persaingan secare sihat ni pun boleh menaikkan semangat korang untuk lebey berjaye pd mase hadapan. cewahhhh ! :P
mane taw, macik bedah sebelah ghumah tuh nk gelang same besaw ngan korang ke, nak cincin belah ghotan yang bersinar2 dari korang kew. class ghitu !
hehehehee :)
satu kes pembulian dilaporkan bedasarkan gambar di atas ini. jage2 kamu wahai Macik Rok kerane telah membuatkan ini budak menanges tersedu-sedu. sian.. :(
pembulian still berlaku lagik. DONT TRY THIS AT HOME ! ini adalah amaran keras! bagi kanak2 bawah doblas tahun, golongan2 anda adalah dilarang sama sekali. kalu degil gak, akk gotannn !!!! :D
doa orang yang teraniaya, selalunya, akan dimakbulkan oleh-Nya. same-same lah kite memohon doa dari Yang Maha Esa. aminnnnn.
mudah-mudahan, segale ape yang kite buat di bumi Tuhan ini, akan diberkati.
chill yaw ~~~~!!!!!!!
( jap, pesal entry nih macam *keimanan* sikit ? tteeettttt ~~! )
hik.hik.hik :DD

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

2 ulasan:

misz punat berkata...

menarik <3

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

hik2. tengs sis ~
nagh busan tade nk bt apew..
:)

Catat Ulasan

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .