kecek kecek

Fengakuan berani

hye korang !
dengan rasminye ku telah meng-upload gambaq nih ke akaun pesbuk haku..jap2, da add aku tak ? ehek3 :)
bukan pe. pnt aku nak membalas mesej sorang demi sorang, ni aku mengaku jek lar ekkk...
sape boboy dlm pic di atas ?

bf kew ?
boypren kew ?
balak kew ?
teman teristimewa aku kew ?
atau pong ?

jeng,
jeng,
jeng..


em..
nak kene bagitaw kew?
perlu ke aku berteros terang ?
hurmmm...

hek.hek.hek.

okelah. oke lah.


cukup. cukup.


si HAZWAN ZAHARI nih, sebenonyew...
em...
sape die ?
weeeeeeeeee:))

yela2 ! its time !


die tuh sebenonyew . . . mcm nih ceritenyew..
"al kisah... maka tersebutlah kisah.. sang kancil datang beramai2 mengadap Sultan Firaun...
mana Firaun pakai Sultan... eNTAHHH.. "
HAHAHAAAA ! 
:D


die tu adik beradik susu aku.. sebab dulu, time aku ngah jadik baby yang comel2 n merah2 phink lagik segala, aku dgn x sengajenyew telah menghisap susu badan omak die, sebab aku menangis kot. tu yang omak die teros pangku aku n bagi susu badan die... sebab mak aku g mana tah. so, secare x langsung, aku ngan adek beradek die, adek beradek susuan lahh. tak boleh kawen. paham  !
so, aku ngan die plus plus adek beradek die, da 'halal' kalu nak pegang2 tgn ke, ape kew... cewaaaahhhhh !
ha, korang jgn pk yg bukan2 plakkk... aku sepukkk sowang2 kang. huekhuekhuekhuekkkk :))
* muke die ngan muke aku lgsg takde yang segupe hokeyyyy  :D  *

ha ???? puas hati sume ?????
k, waiting 4 da next entry...
bubui ~

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

7 ulasan:

Nur Afiqka Rohmat berkata...

hahahaha~
sengal la ko ni...
kalo tol dy bf ko kn aq rse kn c ttuuuutttttt....mst frust gilak...
hahahaa~

CapriGurlz Wanie berkata...

btol2 2 pika...sian kang c tttuuutttt...hahahah

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

huekhuekhuehuehuekkkkk ;)

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

wani : halamkksssss...
yela2 !!!!
:DD

Tanpa Nama berkata...

wei c tttuttttt....2 sape korng mksudkn ha,,aku nk tau jgak...ce cite ce cite..

Tanpa Nama berkata...

aku ajib ok,huhu....

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

sape >
ni adek susu aku lew der
aku mnyusu ngan mak die ler
:P

Catat Ulasan

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .