kecek kecek

B.I.L.A laptop dah kene tinggal kat kampung :(

Salam semua.. ketemu lagi kite di rancangan pada hari ini. hehe. bagi pihak ZurainiSwarnoD'Amor  ( ZSDA), nak mintak mohon maaf sesangat kat korang sebab ritu dah janji kan dah bagitau entry pasal gambar kat bawah nih.. yang aku nulih kat pesbukk tuh.. uhuuuu ;(
 bukan apew pong, saje nak ceghite kat korang, yang aku nih telah berjaye untuk memakai baju kurung untuk setiap hari exam aku untuk sem 3, 2010/2011 ! sile bertepuk2 tangan tahniah untuk aku.
yipppiiiieeeeeee ~~~~
sebenonyew, nak dijadikan cite, amse sem2 doLu2 itew, aku dah penah kene sound setepek ngan pengawas peperiksaan tuh.. yek r, aku pkai t-shirt, pah tu pkai cardigan. habeh 1 badan menggeletar uOLLLsss ! uwaaa :(
ha ler, aku nih ade r sikit2 dapat memenang award 'pemaleh' dalam bilik. huek2 ~
dah tu, g exam g jew r pkai tshit ! sarung suar slack itam, then, JALAN dahh!!!
* d0Lu, aku free hair. so, jadi sonang sikit kejo .HAHA ! *
dah r matrik kad kene hamik, homakkkk... ini jantung ade sikijap keluar, ade sikijap masok. hukhukhuk
 ohh.. aku mau sih ini mas gantenggg ~~~
aku mau jadi pacar kamu dong.. bisa enggak ?? hehehheeee :)
em, shawl tu, aku dapat inspirasi dari Irine Nadia Marcello.
korang mesti kenal die kan ? sumpah die comel wehhh..
^ aku ade iras2 comel macam die takk ????? *
hakkkttuuiihhhhh ;)
em.. skang dah habes sudah semester buat kali nih.. suke sangat. so, bertambah2 senior lew aku lagi nih. so, hadik2,  hakak ain nih, sudah senior. kalu jumpe2 tu, buat-buat r salam tangan kew. nak salam kaki pong bolehhhh :)
nak menghabehkan satu sem nih, kemaen ade pahit, manis, tawar piaww pong hade skali deh. fuhhhh... kus semangat. ngan assigment berlambak3 ~ bersengakang mate tiap malam bile nak siapkan. ( padahal nak siapkan asgment, last miniute ! huekhuekhuek :D )
mesti pada korang, korang, korang di luar sane, isti merase apew yang haku gase hekkk. kan ? kan ? kan ?
bile bosan kat dorm, apew lagik. kite menelan ler apew yang ade.dah hujung2 sem nih, makan kek jek ler tiap mase. heheheheeee * typu2 jekkk *
kek nih di sponsor oleh bakal abang ipaq aku sowang nih ~
besttt... s00ddaappppp...
mak, buatkan adik satu hekkk.. nak kaler hijau lagi ?  :)
bile dah bosan kalu tade lappie , kite jalan-jalan lew sekitar alam persekitaran yang bersih lagik indah permai nih. pusing2 sane, pusing2 sini, kacau2sane, kacau2 sini. ketok2 pintu bilik segala. heee
mase aku balik kampung ritu, aku n eskot2 ( kak linda, abg wan, noreen, n anak sedare aku sowang nih - cehhh, padahal tetiBe lupe name die. HAHA ! )
lepaking2 kat Dataran Batu Pahat, Johor . 
beg GUCCI nih, memang benaww aku sayangg sgt ~
ditaja sepenohnyew oleh angah aku. dan aku hanya memakainya sahaja.ngeee
bile dah bosan n asek makan segala, badan kite pon secare x langsung dah g0Mokkkk semacam !
ha, hamekk kaw. drumstik dah kembang2 segala  :D
* kalu korang dah gomuk2 n drumstik dah macam aku nih,korang jgn lupe tag hekk kat pesbukkk *
tamat sudah semesterrr !!!! alhamdulillah ~
so, mase nak kemas barang, lagu nih lew jadiknyew. korang lak ?
pasni,bilik kompemmm macam tongkang pecah.
SEBAB : nak anual camp sudah. change break. rushing. macam2.
uwaaaaaaa
bile bosan2 plak, dengan secare tibe2 * cewahhh * , mendapat free gith dari Kak Peanut. em, kalu korang nak taw sape die, g taip kat pesbuk name yang aku bold kan tuh ek.. die comel. baek.. hehehhee :P
jadik x bosan aku bile asyik mene-try gelang nih dari pagi sampai ke petang . heeee

korang, ain nak bagitaw sumthing nih.. kang ain post kat new entry ekkhhhh...
nantikannn. zazzz ! :D

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

2 ulasan:

Nur Afiqka berkata...

tahniah!!!
anda telah di kasi award...
meh tgk blog aq...

misz punat berkata...

=)

Catat Ulasan

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .