kecek kecek

Senang nak naik, susah nak turun. Hurrmm..


Asssalamualikum and hye semuaa. Apa khabaran ?? Sehat semua ? Alhamdulillah, ain kt sini pon okey dengan keadaan dan suasana "praktikal" kat AJP ni. hihihiii.Back to the title, "Senang nak naik, susah nak turun", ape tu ek ? Sebenarnya, ain nak cite pasal berat badan ain ni. uhuhuu. Xdek kaitan pon ngan gambaw kat atas ni. Nak panjat tembok ni, sonang jo, tapi bahaya sket lah. hihihii... Btw, location ni x silap kt Melaka, kt bangunan-bangunan lame2 tu :)

 Mak pon cakap dlu mase kite kecit-kecit, kite ni jenis susah nak makan banyak. Minum susu pun jarang2. Tapi, xtaw pasai pa sejak due menjak ni, berat badan naik gilaaaaa !

 Bulan pertama praktikal. Yes, as uoLs knew, ain pratikal dekat jek kan ngan umah. So, bile balik tghri, makan masakan mak, kompemnye bertambah2 ! Ini seriuussss. Padahal, mak masak ikan goreng ke, ikan masin goreng ke, tapi siap ade sambal belacan, kuah lemak, manenye taang takk bertambah3 makan tu ? Bulan pertama pratikal, rasanya masih lagi maintain badan. Baju pon ade la selai-dua helai yang boleh guna. So, boleh consider lagi @.@

Tops by Thepoplook.com :)


Masok bulan ke-3 dan bulan ke-4 praktikal, yes seriously, pipi da macam pau, peha drumstik lagi. 
ohmaaaiiii ! Lagi lah si dah Fatin Zafirah ni, die suke tau buat makan3 time mak die tak de kat uma. 
Location : Umah Atin la , br lepas makan steambot ni :P
Scarft form : Amiza T'Shoppe

Kite kan gilaaa poplook, so, penny pon da kene amek sz M ! 
Kalau tak, memang tak lepas nak sarung ler jawabnye. Menciikkkk

Dress form : Thepoplook (Penny Zag Dots)
Scarf from : Amiza T'Shoppe

Kalau bab makan2, memang tak penah aku cakap "tak nak pegi". Kompemnye peggiiii. hhiii
By the way, ni sume senior2 tempat aku praktikal, 
Dari kiri, Mrs Lim, Kak Rosni, then aku, pahtu Kak Faizah pahtu Kak Dhana.
 Kalau ade yang berkenan, meh pm2. hahahaa :P

*ce cube korang tengok pp aku. Gowaaamm ! Scary pon haddoo !
Dress form Thepoplook (penny plain Cobalt Blue)
Scarf form FNJ

The latest me. What should I do to get back my previous weight ? Really want it ! I need support and opinion from uoLs :')

Seriously, I hate to be fat, but If it has been given, I just feel so grateful <3

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

Tiada ulasan:

Catat Komen

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .