kecek kecek

puas hati aku !

 Assalamualaikum 
* ha, jwb2. Kalau jwb, gatal . Errkk ???
hangin jek bile kene mase ni, bile ade mamat2 dok nak ngurat, cakap macam ni. 
Gase nak hempuk jek gune heels. HAhaaa :O

 Hye korang ! Hye ! and, Hye lagikk.. waaa, lame beno kan Ain tak meng-hupdate belog ain ni. Segale jenis spider, burung, and ape tah lagik, sume dah bersarang kat page ni. Penat ain taw menge-mop sowang-sowang. Peluh sudah ni. Lemak-lemak pun dah terbakor dengan jayenye. Hek2 *tipu jekk :D

So far so goOd, ain punye life kat kampus ni, oke lorr. Cume gase rinduu kat family jek tak terubat lagik. uwaaa.. And then, ngan exam Final ain yang tengah flow ni, agak memeningkan ini kepala . 

Untuk UUM student, cane ngan paper final korang ? Boley buat tak ? hopefully, korang boleyy oke ! 
Sejajar dengan misi Malaysia Boleh. kan. kann . hahhaaa:P

Okey, based on the title on this entry, Ain puas hati sangat sebab dah dapat cari lagu yang mase JAMBU perform mase Maharaja Lawak minggu ke-7. Ala, yang mase dieowang buat aksi 'surf' ituu,. Ingat tak ? Ain cari gune Youtube, ramai gak yang tanye, ape tajuk lagu untuk background dorang tu. Last-last, Ain cari sendiri jek sonangg..Best kann lagu tuh. Punye ler penat Ain selongkar bersame Pak Incik GOOGLE, last-last, dapat gak lagu ni.
 kalau nak dengau, klik SINI !!


 Ha, dah download belum ? Cepat2 !!! Lagu ni boley buat kite terhangguk2, tergeyleng2 kat bilik sesowang nih. HAHAHA ! 
lagu ni tak silap untuk Filem area tahun 60-an ke 80-an. Macam tu ler kirenye kann ~

Lagu ni memang untuk konsep kite tepi2 pantai. Nak jemor kain ke, ampaian ke. 
Eh, salah2 ! Jemor badan. And jemor ler segaler ape yang ade. Dapat pajek rentung pun boleyy. hauhauaaa
Kalau g pantai plak, untuk gegurl, korang mesti suker pakai skirt yang kembang-kembang tu ek ? 
Somellss jek kalu kene angin. Kan. kan


Sekali gambar kat keretapi plak daaaa.. hahhaaaaa
em, mase ni, Ain sesaje jek pakai. Time outing ngan Kakak 1 a.k.a Along ain.
tengah tak dek buat ape kat ghumah, kiteowang set ler nak Outing kat keretapi petang tu. Tapi dapat shoot kejap jek, sebab hujan turun dengan lobatnyee. Sadis den. hukhukhukk ~


 Uwaaaa ~~!!!!!
Tembam nye ekau Ain ! hahaaa... Mase ni 1st time pakai inner yang dok melekat kat muke. Ha, terserlah ke-tembam-man Ain. hak.hak..
* ouh , saye memang nampak KAKU kalau ade shoot nih. HAHAHAA:)


 Em, kalau pegi pantai, kite memang suke gatal-gatal tangan kan nak tulis kat pasir. Nak tulis U leb me ke, i leb u ke. kan.kan . tapi, mende nih shuweett sangatt.. Kalau kat pasir pantai jugak, memang dah jadi kebiasaan nak tanamkan sesape yang jadi mangse jadi MUMIA hidooppp.. hahahaaa.. Padan muke pade sape yang kene. Berat jek badan kalau nak bangun. Hihihiii :P


Kalau g pantai gak, kalau bawak *mende a.k.a dalam gambao * nih, mmg syiiookk.. Kiut miut lagikk. Sambil pusing-pusing kan bende nih. Sambil lari-lari ke. yippiieeee.. Nak g holidayyy !!!!! Titakkkk :(


Kalau layan dorian tepi pantai sambil angin pantai yang syiookk itu, sumpah BESTT !!!!
masyukkk jekk layan dorian. 
* ouh, time kaseyy ye Pak Inchik Faisal sebab belikan kiteowang durian malam hari tu. Sukee sangat. 
Sebab dah tak mengidam lagi. HAHAA :) *


Dan tetibe jek cari lagu ni kat GOOGLE, tetibe terkeluar ler gamba Cik hadis manis yang cun melecun ni. 
LIYANA JASMAY.
somellsss kan..
dah Ain tetibe gile nak kan baju macam nihhh. 
meriahhh jekkk..
kalau korang ade port @ link @ kedai yang ade jual baju macam ni, gitaw ain copat-copat ye
Ain akan segera menyambar baju ni kalau ade. huek2 ~~

See ya next time ! Saje jek update sambil tensen studey untuk direct exam weekend nih. Ergghhh
* sambil layan lagu ni, memang best. 

Bye korang !

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

4 ulasan:

Mr.Thinker@Ali berkata...

Kolej ko boleh tgok utube? Or guna broadband? Damn aku x dapat tgok. T__T

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

tak lahh.. mne ade.. gune P1 jakk.. hahhaaaa
kdg2 gune serindit gak sebab nak tgk brite..
k x tgk lagi ke Mhrja Lawak mggu 7 ?

Mr.Thinker@Ali berkata...

x minat maharaja lawak. Aku suka tgok just for laugh jaa. Hehehe. Last paper bila?

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

last paper 26 ni lerrr.. pom..
ko ?

Catat Ulasan

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .