kecek kecek

Sayang menyayang, Cinta di kenangg :P

hyee, hyee, hyeee korang semuaa !!!
jom skali lagi tolong tiupkan balik page nih... kali nih, tah apew yag parking lagik nih pong tak tau. cpt2 tlg, 1,2,3 ... Fuhh, Fuhh,, Fuhhhhhhhhhhhhhhhh..HEHE !
* credit to my Junior : P.K Syed Putra *
beliau sgt berkonsentrasi tinggi bile di kelas SUO Hafiz ;p
ha, korang plak mcm mane kalu kt kelas ? terhangguk-hangguk, tergeleng-geleng tak bile lecture menyampaikan hujah2 beliau ? tah2, ngan lect2 skali termasok dlm mimpi indah korang tuh ? HAHA !
* pdhal,aku pong same jugak bile kat clas yg mngantukk sgt :D *

hokeh, hokeh.

as far as uooLLss concern , ( cewahh ) , aku skang ngah bergelumang ngan kertas2 soklan yang ngah syiokkk menunggu aku kat Dewan Periksaan nuh. fuh... seram sejukk di buatnyew bile tiap aku aku 'face to face' ngan ketas2 soklan tuh. dup dap dup jek jantung nih berdenyut ! huhuu. korang rase tak seperti yang aku rase ? T_T
tp, sepanjang aku dah melepaskan diri utk 3paper yg sebelum nih, alhamdulillah, sume berjalan dengan lancar seperti kehendaknya. Pasnih, 2Paper lagi menanti aku . huisshhhhh... gase macam tanak jek datingg ngan ketas soklan nuh . errggghhhhh *tetibe *

Ha, kalu time study, makanan adalah bende paling WAJIB bila aku nak blaja ! bule ler aku ter-ngap ngap seketika bile selak helai-helaian nota aku yg berlambak-lambak itew . jangankan nak berehat sebentar bersame Kit Kat saje, ngan kerepek2 pong syiokkk. Entah2 lar kan, kadar kegemukkan aku, lebey kurang same dengan kadar pembacaan aku yg x seberape tuh. makan jek lebihhh. haha ! Bubur ayam 3minit memang cepatt sgt untuk disediakn ! 1st, pnskan air dalam heater ( well, dok hostel kan,. mane datang segale periuk api, sudip2, dan teko bagai ) so, aku suggestkan kat uoLlss, beli ler bubur segera nih. 2nd,tuang air panas, 3rd,tunggu 3minit * bak words kat luar bowl tuh ler kan *, and then, 4th, siapp !! lebey kurang jek kalu mkn dengan nasi tuhhh. sodap pong sodaaapppp. sampai menjilat ibu jari kaki . Eyhhh, slh ! Hingga menjilat ibu jari. umphh ghituuu. ekekkeee:)
BACK TO THE TOPIC ! mngarut yang bukan-bukan jek kannn. :D
korang mesti slalu dga kan lagu *Sayang menyanyang, cinta di kenang, perasaan menjadi rindu.... *
oh dunia...
mesti korang penah jatuh cinta bukan ????
typu sgt ler kalu korang tak pernah jatuh cinta jugakk ???
Arrgghhhh, tipulah kalu aku sorang dalam dunia nih yang jatuh cinta sorang jek kannn . . . :)

ekceli, aku juz nk ucapakn TAHNIAHHH yang tersangat2 kat uncle aku sorang nih. HAIRUDDIN bin KASSIM a.k.a "cicik". die dah selamat mwnjadi husband kpd Kak Nur . alhamdulillah.. menjerit2 aku bile tgk Macik Rokiah upload gmba kat pesbukk. mcm x pecaye pun ade jugak. dulu, kteowang adek beradik kemaen kamcing ngan cicik aku nih. maen kejar2 keliling ghumah, main bola rondes kat halaman even x ler luas mane, ( sampai pecah segale pintu dan tingkap kaca bagaiii. HEHE ! ) , mcm2 lagi lah ngan uncle aku sowg nih ! tp, aku xdpt balik nak celebrate wedding day die. exam ler :(
xpe lar cik, adik doakan dari 'perantauan' nih ekkk. semuge berbahagie hingga ke akhir napas kalian ber-dua. wish jugak dpt anak-anak yg comey lotey ekkk.
^ perantauan di sini bermaksud : luar daripada kawasan JOHOR ! ^ :D
jangan gado-gado taw, tapi kalau gado manje , takpe ! :D

SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

6 ulasan:

makcik rokiah berkata...

pehhhh.. gambo akaq tu bayo royalti!

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

hahhahaaaa.. amek lahhh
:))

Nur Afiqka Rohmat berkata...

kantoi suda...gmbr mkck rok...
hahaha~
weh ain..ko wtpe ngn dak kck 2??rakuih!!!!
hahaha~~

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

hahahhahaaaa... adew r nk bt apew pom..
syiookkk wehhh :))

CIKafiza ;) berkata...

wehh, tajuk blog ko ni pe? aku nk ltk kat bloglist tp xtau tjuk blog ko pe.

ZurainiSwarnoD'Amor berkata...

ehem2 ~
letak ' ZurainiSwarnoD'Amor

Catat Ulasan

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .