kecek kecek

Exam fever :(

Fuh,fuh,fuhhhh

Meh tlg tiupkan page blog nih, sbb da lame x update. Dah berhabuk-habuk dah . Tah2, sarang spider n cicakman adew skali kot . hamek kawwww~

Heyy. Heyy. Heyy. Pejam celik. Pejam celik. Aku dah sampai penghujung semester ni. Gase macam hari tu jek aku baru daftar untuk masuk sem baru kan. Em, pahni, makin bertambah-tambah senior r haku kt kampus nih ek. So, hadik-hadik sume, jangan korang melawan cakap ‘akak’ ek.. sebattt korang nanti. Heheheee *gelak comel*

Bosan kene balik kampus balik. Sebab kengkawan aku yang kat kampong tuh sume da beronok-ronok untuk menghabeskan cuti sem dorang dengan jayenyew. Yek lar, kan UUM tangguh exam ritu sebab banjir. Terpakse ler di anjakkan ke ke belakang hari untuk exam nih.. (( gase ayat aku macam putar2 tak ?? ))

Aku kat sini ?

Hurm... tapi tak pelah ^ mood : sedey ^

Mak, doakan adik ek dapat keputusan yang baik. Tak suke ler berjaohan ngan mak. Gase nak balik Johor tiap hari jek kannnnn~~

Dah. Dah.

Mase kat kampong ritu, aku ngan angah aku sebok maen solek-solek ngan along sorang nih. Bese lah, nk jadik ‘fengantin’ kannn... kene r biasa2kan diri ngan mekap tebal-tebal kat muke nih. Tp, korang tau jek lah, aku mane reti sangat untuk bermekap-mekap nih. Takat nak tonyoh bedak sejuk kat muke, aku TERER ! hahahaaaJ So, nak di jadikan cerite, kiteorang baru pas makan tengah hari, dok pk apew nak buat, aku tarik ler beg mekap aku tuh, aku letak tepi muke along. * memang sah-sah ler muke along aku jadik bahan uji kaji oleh Professor Mooshy INI ! heeee~ tonyoh punye tonyoh, macam ni ler hasil nyew...

Gimme 5 kak liza ! em, santekkk tak ???? vote. Vote.

Mate si ‘model’ ini merah kenapa ! SEBAB : die mau bertukar menjadi GOKU ! hahahhaaaaaa :))

K lah. Entry untuk kali nih sikit2 jek taw. Sebab, skang nih ngah musim exam. So, konsentrasi yang tinggi amat diperlukan buat mase sekarang . * ceh, tipu2 jek * HAHA !

DOAKAN SAYE YE KAWAN-KAWAN !

hurm, yg dlm gmba nih,kwn baek sehidup semati. cewah ! HAHA. yg tang nmpak gigi tuh, si NETNOT. yg si 'rockin' tuh, WHATSHERNAME YIN. for more further ngan dorank, g lew pesbuk yg aku da caps lock tuh.sumpah dorank sporting gilakk. org gilak pong x sporting mcm nih.ha, kawan2 jek taww. jgn nk usha2 nk meminang plak. lempangg kang. hhaha. .

Something GOOD, WONDERFUL, EXCITING, please just HAPPEN. Mooshysayangg~


SUKA ? TINGGALKAN KESAN DEGIL ANDA DI COMMENT BOX :)

4 ulasan:

Zafiraharis berkata...

all the best ain!

Tanpa Nama berkata...

bulu mate sape ko copet nie dik.....is is is

mOoshy sayangg berkata...

TNB : mane2 jek... ngeeee
santekk bukan

mOoshy sayangg berkata...

fateen : mekacehhhh...
korang berjoli jgn bagitau aku taww
hahahaaaa

Catat Ulasan

..Assalamualaikum..
..Sila tinggalkan Comment Anda Di Sini..
..Satu pun jadi lah ! hehe .